[勿提lorealgroup+新手請睇懶人包] 化妝品及護膚品討論區 #22

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
media 妝前乳好唔好用?
乾肌想搵隻有色既開架prime

新手可以先睇常見問題
佢有4盒裝 會比單枝買平

明白 唔該哂你啊!
會唔會仲有其他絲打想一齊訂呢枝幸福肌高效美白精華呢?

有!
Tlg: xxstephanie

有興趣 幸福肌高效美白精華 ! tg: mixian

tg哂兩位啦!

我又想要呀仲有冇
tg :leungkb

我都想
Tg: hahatingg

我都有興趣仲有無得夾
Tg: stephtsangs

要一枝ok?

絲打我都想要一支

有興趣

有興趣tg:emilysc

留名 tg: babababaaa

有性趣 tg: tamyukying

Tg咗咁多位絲打
之前冇留tg嘅可以tg我: ticnm

咦 我之前有6個絲打tg過我
我本身諗住開
咁既然絲打你係會員就比你開團幫手啦
我陣間tg你哈哈
上面提到Gmarket 順豐會上門
但點解次次我都係要落舖自取

你係咪住偏遠地區
不過我住大西北都係送上門喎
請問有冇人用過jurlique 啲護膚品?
有冇絲打可以遲下幫手買幸福肌 純粹冇信用卡 我唔介意買咗之後啲回饋分定咩咩分俾你㗎

我可以

我tg:momohaha 真係唔該哂
media 妝前乳好唔好用?
乾肌想搵隻有色既開架prime

混油表示冬天用都覺得乾
睇過懶人包
好似冇均勻膚色推介
唔知點解眉心同面豬登特別白

自推
終於頂唔順etude house個茶樹Bb cushion 睇左懶人包買左shiseido智能粉底 好好用
有冇絲打可以遲下幫手買幸福肌 純粹冇信用卡 我唔介意買咗之後啲回饋分定咩咩分俾你㗎

我可以

可唔可以幫我訂埋 冇信用卡

ok ar 點聯絡?

Tg sym06 Thanks
雨潼掃到手了
啲毛都幾滑 本身仲以為個洗掃蛋係硬既
個蛋有個開口 岩岩好可以幫啲掃入去等乾
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/02/20/211151_0122d05623defcf0314255a387c953d1.jpg[img]

咁擺好似唔係咁好,毛向下好d
水氣去到連接位 壽命會短d (好似係)
(有錯請指正
有時望住房啲護膚品化妝品
心諗點解班垃圾youtuber blogger 9up果幾句就有
我地呢啲平民分分鐘試哂有真。心得
但要keep住比錢買
唉 屌完咪又係繼續用

同意
已經十世無睇Hk youtuber 除咗bethni
見到佢地一齊賣廣告嘅 我係絕對唔會買
心諗點解班垃圾youtuber blogger 9up果幾句就有
但要keep住比錢買
唉 屌完咪又係繼續用

同意

我都無睇 只睇台灣
呢個風氣係外國都好嚴重,有啲係從來唔會講雷品
因為驚得罪pr 你有幾可見佢地真係會係咁重覆番用啲產品呀?
但要keep住比錢買
唉 屌完咪又係繼續用

同意

我都無睇 只睇台灣

每個地方都總有一大堆youtuber
雖然我鍾意睇catie 但有時我都會諗
面就得一塊 收咁多試用 真係用得晒咩
用唔晒 唔好用 又係浪費
我而家都好努力節制 有需要先買 用晒先買

眼影點保濕
我向gmarket訂左四格嘅so gorgeous

如果好用就買多隻色

嘩勁靚
好想買晒3格,帶去旅行都方便
ba就話 4格呢隻會痴眼多啲,無咁乾

4格之前easy glam都係sell呢樣,唔乾creamy感
So gorgeous到左會上黎包下膠
8格之前ptt啲人話麻麻
四格真係包裝靚配色又靚

有兩盒4格,上眼我覺得唔出色
但包裝好好j

唔出色 咁我對lorac unzipped又燒返

如果買unzipped不如買pro3
又多色抵勁多,啲顏色都係差唔多

我鐘意pro1
但要keep住比錢買
唉 屌完咪又係繼續用

同意

我都無睇 只睇台灣

每個地方都總有一大堆youtuber
雖然我鍾意睇catie 但有時我都會諗
面就得一塊 收咁多試用 真係用得晒咩
用唔晒 唔好用 又係浪費
我而家都好努力節制 有需要先買 用晒先買

唔洗錢既野邊個會嫌多呀
不過我都係同絲打一樣,有需要先買
上面提到Gmarket 順豐會上門
但點解次次我都係要落舖自取

你係咪住偏遠地區
不過我住大西北都係送上門喎

都唔算偏遠 買小ck都會送到上門
但唔知點解Gmarket就次次去舖頭拎
好彩都幾近屋企

之前用過玫瑰水 好香 但係無話特別好用

如果好用就買多隻色

嘩勁靚
好想買晒3格,帶去旅行都方便
ba就話 4格呢隻會痴眼多啲,無咁乾

4格之前easy glam都係sell呢樣,唔乾creamy感
So gorgeous到左會上黎包下膠
8格之前ptt啲人話麻麻
四格真係包裝靚配色又靚

有兩盒4格,上眼我覺得唔出色
但包裝好好j

唔出色 咁我對lorac unzipped又燒返

如果買unzipped不如買pro3
又多色抵勁多,啲顏色都係差唔多

我鐘意pro1

Pro1係佢地打響名堂嘅開始

嗰位想買unzipped嘅絲打
如果你會用下matte shade打底blending嘅話pro3適合啲
但你完全係用shimmery shades屋企有曬你要嘅matte
Unzipped就開心使用啦
終於頂唔順etude house個茶樹Bb cushion 睇左懶人包買左shiseido智能粉底 好好用

Etude house d cushion 好似一向係伏黎

之前用過玫瑰水 好香 但係無話特別好用

佢支rose hand cream 好唔好用?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞