[勿提lorealgroup+新手請睇懶人包] 化妝品及護膚品討論區 #22

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
前幾日去咗試Dior capture totale同mufe HD foundation 2隻都高coverage同貼好難揀 雖然遮得好但又驚爆瘡 有冇絲打用開呢2款
我想問下呢個set值唔值得
成套咁買感覺上好爽
Sf+係咪即係370蚊一年但可以無限次寄野黎香港?
有無人試過sf個價傻咗
shopping cart每樣嘢都唔過40鎊 數量係1
subtotal變咗80幾90鎊 總數成千鎊
撳完delivery扣返稅同運費都仲係900幾鎊
APP版電腦版都係咁

370 貴左咁多

370 貴左咁多

好似無得再用澳門版買sf+

想係selfridges買olivia burton 有冇絲都想買 可以分擔運費

上佢官網買好似多d款喎想買佢garden系列

我有兩隻OB
金色嗰隻秋冬襯土色衫好好睇

右邊sf係咪無

我打算官網 加埋運費都平過argento 同埋多款d

直接係英國買係咪平d架?遲d去英國

呢隻錶會唔會變下一個dw
我想問有冇絲打用rt sponge上完粉底之後 舊海綿會有一兩撻黑左
第一次用唔知咁係唔係正常
但洗一洗又會冇左 淨係上完粉先會有一兩撻黑色野

粉底黎?

有無圖望下 係咪一用完就即刻有撻野?

係呀 岩岩影完張相 用洗掃液洗一洗又冇左
唔知係咪得我呢舊先咁奇怪
我想問有冇絲打用rt sponge上完粉底之後 舊海綿會有一兩撻黑左

粉底黎?

sor 死圖

370 貴左咁多

好似無得再用澳門版買sf+

係呀 唔建議絲打買
因為新出既全部唔寄香港

我有兩隻OB

右邊sf係咪無

冇買開錶唔識d牌子 純粹見到呢款雀隻+花花幾靚

粉底黎?

sor 死圖

發霉喎似

我有兩隻OB

右邊sf係咪無

冇買開錶唔識d牌子 純粹見到呢款雀隻+花花幾靚

覺得冬天戴幾靚

sor 死圖

係發霉喎...
你試下剪開個sponge 入面應該仲恐怖

sor 死圖

係發霉喎...

好想睇呢啲獵奇野
innisfree啲toner,lotion好唔好用
利申 乾性皮膚 我係巴打呢方面唔係太識

sor 死圖

係發霉喎...

好想睇呢啲獵奇野

發霉咁架咩
我次次都係黑色細細點

sor 死圖

係發霉喎...

好想睇呢啲獵奇野

發霉咁架咩
我次次都係黑色細細點

我有兩隻OB

右邊sf係咪無

根本係同一間
見到兩個鋪係連住
即係連中間都冇隔開到
即刻冇哂好感

sor 死圖

係發霉喎...

好想睇呢啲獵奇野

發霉咁架咩
我次次都係黑色細細點

發霉係一撻撻黑 可以google下
好多人隻bb蛋都係咁
百幾蚊一粒bb蛋 但兩三個月就玩完
innisfree啲toner,lotion好唔好用
利申 乾性皮膚 我係巴打呢方面唔係太識

Toner lotion唔夠架喎
你想買邊條line呀

sor 死圖

係發霉喎...

好想睇呢啲獵奇野

發霉咁架咩
我次次都係黑色細細點

好豐富

我有兩隻OB

右邊sf係咪無

根本係同一間
見到兩個鋪係連住
即係連中間都冇隔開到
即刻冇哂好感

咁我無留意 淨係覺得dw 好公廁
咩人都派
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞