[勿提lorealgroup+新手請睇懶人包] 化妝品及護膚品討論區 #22

1001 回覆
7 Like 2 Dislike

有興趣啊可以一齊夾!!!
但睇官網唔太明 我地要揀中國境內?
買多幾枝會平啲?

新手可以先睇常見問題
佢有4盒裝 會比單枝買平

明白 唔該哂你啊!
會唔會仲有其他絲打想一齊訂呢枝幸福肌高效美白精華呢?

想夾 但聽其他絲打講
三月會有週年慶 唔知會唔會有平

咁啊 你地係咪都想等三月買哈哈

我會等三月睇下週年慶有咩先

無問題 到時再一齊夾!

想夾但成日無MON POST
有冇d萬寧買得到既髮尾油推介

我係sasa買 已經用左兩三枝 啲頭髮滑左好多

唔覺得有用 好似變好笠

可能我啲頭髮太乾 所以吾係好笠

吾你 唔呀

Sorry 下次打番啱
仲有冇絲打想夾幸福肌高效美白精華?
最後一日終於入到會

Meme
最後一日終於入到會

Meme

唔好意思呀 已經夠人訂咗啦
不過我遲下三週年都有野想買 到時可以幫大家買
最後一日終於入到會

Meme

唔好意思呀 已經夠人訂咗啦
不過我遲下三週年都有野想買 到時可以幫大家買

夠左人啦 咩三週年
小小皮膚問題想問各位絲
鼻位生暗瘡生唔停 搞到極唔平滑 凹凹凸凸咁
所以想貼埋圖問一問各位 如果呢個程度係咪已經需要做激光 護膚品係冇得救?

慎入!

小小皮膚問題想問各位絲
所以想貼埋圖問一問各位 如果呢個程度係咪已經需要做激光 護膚品係冇得救?

慎入!

好似普通護膚品醫得好?
我想問下大家有無pandora手鏈?我每次戴佢個扣都勁難扣,今朝戴到我勁炆

我買隻size有少少大 所以就咁穿落去就得
同意個扣好難自己扣

我覺得戴耐左 就易扣好多 好似鬆左咁
岩岩戴都要叫人幫手

有無買security chain?
我覺得用左會易D戴

我都係 次次戴到火到黎 買左security chain都一樣,不過都好過無既

幫母親大人問
絲打們有冇試過依隻去班/去色素
上網search到好似ok 但驚伏

輕輕推
小小皮膚問題想問各位絲

慎入!

頂多俾人針清下
好似連醫生都冇得搞掂,唔可以100%sure,有啲似scar

你自己keep住清下粉刺/半固化油脂就算
我都有2/3粒係咁,以前爆得太勁
針清開個姨姨都話冇得搞,
但會係多油塞住既時候更突
自己唧下就算

個南瓜sleeping mask好好用喎

佢枝primer好好用

佢有個蛋白paper mask 都好好用

香港賣咁貴
佢個三色陰影都好好用

不過香港價錢又真係幾貴

香港買真係貴,不過超好用,已經用到hit pan
好後悔無係去韓國嗰時買

好似幾靚咁
正想買陰影粉,星期六出發去韓國,到時望望先

三隻色溝出黎嘅顏色好啱我,所以就一直用一直用無變過心
小小皮膚問題想問各位絲

慎入!

頂多俾人針清下
好似連醫生都冇得搞掂,唔可以100%sure,有啲似scar

自己唧下就算

左邊中間對上斜角似?暗瘡有黑頭
中間對右邊dd 有d係印? 有d係疤?
似護膚品解決「唔晒」
小小皮膚問題想問各位絲

慎入!

頂多俾人針清下

自己唧下就算

似護膚品解決「唔晒」

試下用海藻矽針

絲打 我做開間美容院有做呢d
你可以去佢Facebook睇下d video
跟住影相whatsapp佢地係咩黎、幾錢 佢會答你的
叫vinxx bxxtx
(Xxxca)
不過佢幾貴

利申 有自己俾錢做、我男朋友都有呢d 所以有留意
小小皮膚問題想問各位絲

慎入!

頂多俾人針清下

自己唧下就算

似護膚品解決「唔晒」

暗瘡 黑頭 白頭 疤 毛孔 全部都有 好困擾
小小皮膚問題想問各位絲

慎入!

頂多俾人針清下

自己唧下就算

似護膚品解決「唔晒」

試下用海藻矽針

呢個都有諗過 遲啲考完試要去搞返好
[/quote]
頂多俾人針清下

自己唧下就算[/quote]

有試過濕疹但佢冇幫我處理呢啲 淨係純粹清黑頭粉刺 真係唔知道呢啲大大粒嘅係乜 唔似'禁'得出有嘢
小小皮膚問題想問各位絲

慎入!

頂多俾人針清下

自己唧下就算

似護膚品解決「唔晒」

試下用海藻矽針

絲打 我做開間美容院有做呢d
你可以去佢Facebook睇下d video
跟住影相whatsapp佢地係咩黎、幾錢 佢會答你的
叫vinxx bxxtx
(Xxxca)
不過佢幾貴

利申 有自己俾錢做、我男朋友都有呢d 所以有留意

揾到 謝絲打 如果可以有返好皮膚 真係幾多錢都值

買咗最右嗰盒眼影好想快啲收到
今日本身想買mascara之後唔小心買埋粉餅遮瑕同眼影
好啦 終於想的起心肝去買rmk liquid fdt同base
想問大家有無覺得邊間既ba態度會好少少
之前追post聽講過沙田唔錯但太遠啦
因為想去試下liquid定cream會岩自己多啲
又心思思想睇下有無其他野想買想聽下意見
(有少少想買埋粉餅 絲打們好用嗎?)
有無絲打帶開colour con
有邊隻舒服又自然

之前試過幾隻成日都帶到走位/好乾

用過好多人推既fresh con,自然款
戴左兩三個鐘就頭痛

睇完就搵代購買咗呢隻
都幾薄但我覺得直徑有啲大

另外仲有acuvue define 黑色 幾自然

兩隻帶足全日我都無問題

想問下用邊間代購買晶碩光學?想買好耐 之前去台灣無時間去
有無絲打帶開colour con
有邊隻舒服又自然

之前試過幾隻成日都帶到走位/好乾

用過好多人推既fresh con,自然款
戴左兩三個鐘就頭痛

睇完就搵代購買咗呢隻
都幾薄但我覺得直徑有啲大

另外仲有acuvue define 黑色 幾自然

兩隻帶足全日我都無問題

想問下用邊間代購買晶碩光學?想買好耐 之前去台灣無時間去

我買左晶碩光學 蜷川實花個隻款
不過唔同色 弧度好似有d唔同
ig shop有d有代購啊 可以搵下
好啦 終於想的起心肝去買rmk liquid fdt同base

cream fdt基本上得冬天先會用得著
春夏用liquid啦
ba既話 cwb sogo係西ba 朗豪坊ba係亂黎 求其幫你揀色 我應該用102 佢比101同201我

cream fdt基本上得冬天先會用得著
春夏用liquid啦
ba既話 cwb sogo係西ba 朗豪坊ba係亂黎 求其幫你揀色 我應該用102 佢比101同201我

即係無個ba好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞