[勿提lorealgroup+新手請睇懶人包] 化妝品及護膚品討論區 #22

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
我想問下大家有無pandora手鏈?我每次戴佢個扣都勁難扣,今朝戴到我勁炆

我買隻size有少少大 所以就咁穿落去就得
同意個扣好難自己扣
我想問下大家有無pandora手鏈?我每次戴佢個扣都勁難扣,今朝戴到我勁炆

同意個扣好難自己扣

我覺得戴耐左 就易扣好多 好似鬆左咁
岩岩戴都要叫人幫手
有冇d萬寧買得到既髮尾油推介

我係sasa買 已經用左兩三枝 啲頭髮滑左好多

唔係掛
淨係記得佢有支洗面野出名

間野愈做愈頹
不過真係估唔到會執哂

個南瓜sleeping mask好好用喎

佢枝primer好好用

佢有個蛋白paper mask 都好好用

香港賣咁貴
佢個三色陰影都好好用

不過香港價錢又真係幾貴

香港買真係貴,不過超好用,已經用到hit pan
好後悔無係去韓國嗰時買

間野愈做愈頹
不過真係估唔到會執哂

佢枝primer好好用

香港賣咁貴
佢個三色陰影都好好用

不過香港價錢又真係幾貴

好後悔無係去韓國嗰時買

我除左粉餅外無hit過pan
所以今年有鐵片計劃

好用

唔覺得有用 好似變好笠

可能我啲頭髮太乾 所以吾係好笠

唔覺得有用 好似變好笠

無用呢隻
我係沙漠鐵線頭髮,所以乜髮油都岩我
如果本身髮質ok,就要慎選,如果唔係會好油
想問吓有無超long lasting lip products推介
想搵啲超持久 飲完水食完曬都仲有色果隻
同埋最好唔好太drying

間野愈做愈頹
不過真係估唔到會執哂

佢枝primer好好用

香港賣咁貴
佢個三色陰影都好好用

不過香港價錢又真係幾貴

好後悔無係去韓國嗰時買

我就係想買哩個所以call佢電話 但冇人聽

唔覺得有用 好似變好笠

無用呢隻
我係沙漠鐵線頭髮,所以乜髮油都岩我
如果本身髮質ok,就要慎選,如果唔係會好油

呢隻我ok呀 順滑好多
但係如今漂過頭之後仲未試過用佢
想問吓有無超long lasting lip products推介
想搵啲超持久 飲完水食完曬都仲有色果隻
同埋最好唔好太drying

食完嘢要睇你食咩
你食油嘅一定會甩好多,諗下平時你用咩落唇妝。。油!
如果食油嘢都唔係好甩,你要諗下要落幾耐。。。

但大睇飲水唔甩,食嘢頂到唔油嘅
Liquid lipstick(大推huda)
3ce matte lipstick
要唔甩9成會乾,係睇下去到幾乾 好難要人有錢靚仔又專一啦

如果想用Tint,等其他絲打介紹 因為tint落得太痛苦所以我唔用

唔覺得有用 好似變好笠

吾你 唔呀

佢枝primer好好用

香港賣咁貴
佢個三色陰影都好好用

不過香港價錢又真係幾貴

好後悔無係去韓國嗰時買

我就係想買哩個所以call佢電話 但冇人聽

佢上年年中度啲櫃都開始空唔補貨啦
上gmarket買重平

間野愈做愈頹
不過真係估唔到會執哂

佢枝primer好好用

香港賣咁貴
佢個三色陰影都好好用

不過香港價錢又真係幾貴

好後悔無係去韓國嗰時買

好似幾靚咁
正想買陰影粉,星期六出發去韓國,到時望望先
想買盒粉幼longlasting既highlight,
hourglass定其他好呢

佢枝primer好好用

香港賣咁貴
佢個三色陰影都好好用

不過香港價錢又真係幾貴

好後悔無係去韓國嗰時買

我除左粉餅外無hit過pan
所以今年有鐵片計劃

淨係試過kate眉粉hit pan
有無絲打有用Kevyn Aucoin The Sensual Skin Enhancer?之前有人推話好潤遮瑕度好高,今日收到開左黎用 「不」上面好乾好難推 點解會咁架 本身好大期望

用緊
一定一定要用掃慢慢小量咁上
想買盒粉幼longlasting既highlight,
hourglass定其他好呢

粉幼一定係hourglass
有無絲打有用Kevyn Aucoin The Sensual Skin Enhancer?之前有人推話好潤遮瑕度好高,今日收到開左黎用 「不」上面好乾好難推 點解會咁架 本身好大期望

推會好核突
要用印
潤又真係唔算好潤
但coverage係好勁
而且好少少少少少已經夠眼圈/暗瘡印

唔潤擺眼底會唔會隔一陣就好乾
買左tart試,coverage真係幾好,仲幾long lasting,但係都有少少乾

幫母親大人問
絲打們有冇試過依隻去班/去色素
上網search到好似ok 但驚伏

唔覺得有用 好似變好笠

吾你老母

同意個扣好難自己扣

我覺得戴耐左 就易扣好多 好似鬆左咁
岩岩戴都要叫人幫手

有無買security chain?
我覺得用左會易D戴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞