[勿提lorealgroup+新手請睇懶人包] 化妝品及護膚品討論區 #22

1001 回覆
7 Like 2 Dislike

#RD04 Woody Scent
偏暖色豆沙 潤身唔乾
但黃皮要小心

呢枝好正 我覺得正過watertint

原本諗住買RD03 cool tone dd 好似顯白d
但冇貨 跟住諗諗諗
都係買啦

一打開 咁土嘅 但上手上嘴又唔會喎

絲打邊到買, 幾銀
我見X-Market #PK02 $68

#RD04 Woody Scent
偏暖色豆沙 潤身唔乾
但黃皮要小心

呢枝好正 我覺得正過watertint

原本諗住買RD03 cool tone dd 好似顯白d
但冇貨 跟住諗諗諗
都係買啦

一打開 咁土嘅 但上手上嘴又唔會喎

絲打邊到買, 幾銀
我見X-Market #PK02 $68

我係myprinxxxxyoyo元朗分店買 $55
當時見到有RD04, CRXX 同一枝唔記得左咩色
元朗有 三隻色 每隻有幾枝 好似係

想係selfridges買olivia burton 有冇絲都想買 可以分擔運費

上佢官網買好似多d款喎 我直想買佢garden系列

想係selfridges買olivia burton 有冇絲都想買 可以分擔運費

上佢官網買好似多d款喎想買佢garden系列
元朗有 三隻色 每隻有幾枝 好似係

THANKS
荃灣有
收工去睇下先

有冇絲打有興趣一齊買?
tg我https://t.me/blahnana

團已成

我有兩隻OB
金色嗰隻秋冬襯土色衫好好睇

我都有一隻 但戴左年半 條帶好殘
想買多隻
http://www.argento.co.uk/en/Olivia-Burton-At-Argento/cc-131.aspx

我o係呢個網買, 買左2隻, 算平, 可揀英磅俾$

我有兩隻OB

右邊勁靚
純提議 好唔好係第一頁講埋點爬文
Google關鍵字+lihkg e.g.深層清潔 推介 lihkg
等唔係長追po嘅絲打唔洗成日repeat咁問同一樣產品又唔洗係咁重覆答
我有frd之前以為爬文係要自己睇翻哂所有廿幾個post咁
純提議 好唔好係第一頁講埋點爬文
Google關鍵字+lihkg e.g.深層清潔 推介 lihkg
等唔係長追po嘅絲打唔洗成日repeat咁問同一樣產品又唔洗係咁重覆答
我有frd之前以為爬文係要自己睇翻哂所有廿幾個post咁

其實呢啲search關鍵字方法好基本咋wor

就係好多人唔曉 你都有眼見好多人重覆問 智障都好睇下加唔加埋
召喚下長髮公主絲 你用kevyn aucoin用成點
其實我覺得膠粉撲唔係真係好伏嘅
但真係要用少啲粉底

呢個我覺得睇你要咩啦
我前幾頁話我個frd用完係愛上左,因為佢覺得唔吸粉底
我自己接受唔到嗰個觸感 同埋可能皮膚條件唔夠好,我做唔到貼面既效果
對我嚟講海綿係真愛 掃係情人

我睇過ptt狂屌呢個膠撲
都係話效果好差

btw海綿真心正

我有兩隻OB

右邊勁靚

有興趣呀 ob啲錶又靚又簡約

tg: mixian

我有兩隻OB

右邊sf係咪無

我打算官網 加埋運費都平過argento 同埋多款d

我有兩隻OB

右邊sf係咪無

直接係英國買係咪平d架?遲d去英國
btw 想問下絲打們用開邊間台灣轉運

我有兩隻OB

右邊sf係咪無

直接係英國買係咪平d架?遲d去英國

好羨慕 因間睇下香港幾錢
我想問有冇絲打用rt sponge上完粉底之後 舊海綿會有一兩撻黑左
第一次用唔知咁係唔係正常
但洗一洗又會冇左 淨係上完粉先會有一兩撻黑色野
我想問有冇絲打用rt sponge上完粉底之後 舊海綿會有一兩撻黑左

粉底黎?

粉底黎?

有無圖望下 係咪一用完就即刻有撻野?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞