美劇集中討論區 (28) | Chernobyl | Killing Eve S2 | 神劇Fleabag S2

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
柒夠未
正常呀S1個神級showrunner走左佬
依家S2轉左人in charge
S3又會再轉人
似fanfic都唔緊要最緊要跟d高質fanfic
跟fanfic啲人睇得仲興奮
killing eve出左勁多fanfic 有d真係幾好睇仲出左好多集
分分鐘d發展仲好睇過依家

ep6

接受唔到得番兩集
時間過得咁快

今季好明顯亂來的

D 人既性格/關係又變到好古怪

唔夠時間講嘛我明,咁你拍少兩場床戲啦 dllm D&D
終於睇完新一集ke了
飯枱嗰一幕幾夠張力
但覺得今季太多touch, 反而冇s1咁推拉
睇住佢兩個一時緊一時鬆,真係好正

S1互動得subtle啲S2就有d畫公仔畫出腸 (不過gay d)
同埋明顯feel到S2都想學返S1果隻style但始終都係冇pwb寫得咁好咁特別
不過都預左希望唔好太差就ok

“Killing Eve” creator Phoebe Waller-Bridge says: “Every moment in this show exists so that these two women can end up alone in a room together”
自從呢套劇之後佢究竟多左幾多女fans
等左一年但眨下眼又完Q左點解
咁佢有無男朋友?
今集GOT有一幕有Starbucks杯
TVB 咩
柒夠未

今季好明顯亂來的

佢地做野是是但但已經唔係今季既事
我開始接受唔到V真人唔係gay
自從呢套劇之後佢究竟多左幾多女fans
咁佢有無男朋友?

但睇個樣似有啦應該
屌 第八季垃圾預咗
但e3有大場面有啲期待點知
e4更加痴咗線世界級垃圾
由冇肥佐出書就出事
屌 第八季垃圾預咗
但e3有大場面有啲期待點知
e4更加痴咗線世界級垃圾

未睇EP4聽日上機開黎睇
未見過有人咁樣玩死自己套劇好彩佢地黎緊套hbo新劇自動收左皮
兩條廢柴之後仲話走去拍star wars
今集GOT有一幕有Starbucks杯
TVB 咩
柒夠未

今季好明顯亂來的

佢地做野是是但但已經唔係今季既事
由冇肥佐出書就出事

got個名已經比佢地玩臭哂
hbo心諗 屌黎緊仲要開多幾套

Ep4警察個個plot twist真係笑到我碌地
有無巴絲仲有睇supernatural

其實捨得完未
唔要就俾我啦 咁浪費
睇新聞話杯野其實唔係starbucks黎
不過最搞笑係因為擺喺龍媽前面即刻諗起n年佢個starbucks meme
有無巴絲仲有睇supernatural

其實捨得完未

之前咪講左話黎緊終於完囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞