美劇集中討論區 (28) | Chernobyl | Killing Eve S2 | 神劇Fleabag S2

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
條女勁搭佢糖
但睇左第二集 [size=1]其實佢係因為個ex而走去溝女 有d sad
https://youtu.be/-rGKfnpqZwI
好鐘意佢最尾嗰幾秒發癲 笑死
有無睇JC bbc呢個side project, 段monologue用佢原廠scouse口音講15分鐘好治癒

https://youtu.be/HwNTzQLiLYY
never forget佢地幾年前已經毀左my stannis
原來就係呢條片emilia clarke個反應正到
依家戥成班cast好慘雖然錢已袋理9得佢
由原本咁鐘意自己個角色 望住佢地寫成咁仲要演返出黎
廢事失望我覺得唔會有kiss/fuck
(冇應該好多人會勁失望之後好嬲)
之前S2E5果集 世界各地好多人特登深夜起身睇果集就係睇佢地會唔會kiss
不過其實冇都唔緊要
我淨係想S2 finale V係會開心就夠
比人betray/比人hurt果d就唔好搞佢了
屌你老味got
我覺得KE唔會真係講佢地sheshe 只會好曖昧咁踩住d條線黎行
所以s1無沉到 但估唔到s2佢再踩過d我就中左招
要睇sheshe睇返gentleman Jack啦

一開facebook見到FF圖
終於返到黎 一炮過追返呢幾個禮拜既劇先
尋晚先喺機度睇返barry ep5
呢集係神級囉笑到淚都標埋
終於返到黎 一炮過追返呢幾個禮拜既劇先
尋晚先喺機度睇返barry ep5
呢集係神級囉笑到淚都標埋
好似暗戀左佢好耐
未睇ep3同ep4
開頭睇都覺得佢係咪搵水泡轉目標轉得咁快
點解佢可以咁sweet咁pure
唔太露骨都吊癮既
依家等eve覺醒埋就 ..
gentleman jack係100% sheshe
今季got完全浪費左佢
lena如果去BLL一定好撚正
見到有人話佢地可能下集一開場係玩3P
屌諗諗下其實都有機
西女人會變成點
應該Bitchy過Reese
師奶版美少女戰士好似sailor moon咁 後期加新人

追返上集冇得輸
屈哂機呢套劇真係
一開頭跳舞已經見到佢地
大籮核以前拍過套hbo劇係做vampire
突發
Black Mirror: Season 5 | Official Trailer | Netflix

https://www.youtube.com/watch?v=2bVik34nWws
呢個世界其中一件唔需要發生既事
就係black mirror同handmaid呢type劇揀同一日播

又唔一齊等車
搞到去左black mirror啦宜家

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞