美劇集中討論區 (28) | Chernobyl | Killing Eve S2 | 神劇Fleabag S2

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
Professor X先岩
想問你係邊度睇? 有冇單英文字幕?
好撚正呀

見到What we do in the shadows renewed season 2
旅行ing都要發來賀電
去邊玩
睇我個名就知我為咗cas捱落去

之前無意間睇到trailer已經覺得好好笑
今集好正
個Vampire Council好熟悉,竟然見返戲個三隻
Tilda Swinton
blade
唔係個個都認得不過我有諗係咪有份客串既都演過vampire
----係正確既

https://slate.com/culture/2019/05/what-we-do-in-the-shadows-cameos-vampire-tribunal.html
Tilda Swinton果套前排先睇完
如果請埋Tom Hiddleston我真係跪低
睇到個人好怯,有D位係心寒
好似有隻鬼係身後眼定定望住我咁
你話鬼片果D. D人都有得鬥下(驅鬼)
呢D先最恐怖,仲要係真人真事
跳舞果到好深刻,仲有消防員救火,
咩保護裝備都無,真係送死
有D人係比人推去送死,我真係屌
一兩集就沉咁你誇張d喎
為左Sandra oh係因為Grey's anatomy?
睇GA我沉左lexie
本身冇鐘意睇愛情劇但都幾投入
鐘意睇killing eve應該8成係女人
佢地已經cut左咁多線
穩穩陣陣大路收尾應該唔難
但佢地趕住投胎趕收工 仲要寫個差到盡頭既劇本
正常人其實根本寫唔出咁撚差既劇本
老實講佢地其實好勁
覺得S1佢都已經好gay下痴漢式gay
S1佢搵個女人roleplay扮eve笑到我
S2 V係懷春少女gay
日本又係
講左咁耐,其實WarnerMedia個streaming會用咩做主打?

就咁用黎睇HBO劇?
SneakyPete S3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞