美劇集中討論區 (28) | Chernobyl | Killing Eve S2 | 神劇Fleabag S2

1001 回覆
8 Like 0 Dislike

之前睇啲預告片以為呢幕佢預到啲咩sad野 點知下一幕係又係度玩k
yes睇trailer以為係sad野
又賣萌

omfg 今集好多位好多野想講想討論
原來個花牌係咁既意思未亡人V 笑死
除鞋都除得咁sexy

呢條piece of shit真係

平時間唔中已經渣渣地
但今集eve真係正一人渣黎take take take

are you fucking kidding me eve polastri
btw character development

嘩黎緊3集就有好戲睇喇
集集互動仲得了

雖然未播之前出哂劇照話e同v會見面,預告話v要kill her,但冇諗過真係有人要殺e,仲要係e自己提出出錢叫v黎殺自己
e喺地鐵想推人落月台,見到有人話可能鋪佢都係phychopath,final e會唔會殺人

好鍾意v倒香檳果段互相問對方有冇think about it

all the time

v攞刀指e,話i am expensive果段,真係以為佢會kiss e

v問e留唔留底睇佢點審問ghost個笑容

e唔想睇,我想睇v點審問ghost

v好關心e呀,提e關門,又問e咁做合唔合法

v幫完e,e好cool咁唔想點理v
果刻我有啲懷疑e只係想manipulate v

成集一路睇,諗梗點解仲未出v搵e老公果段,明明出哂劇照,原來係最尾v俾e激嬲,走去搵e老公

今集要搵1080p翻睇
v
一早都話eve係心理變態啦
V今集好似隻狗仔咁 好想摸佢頭垃圾eve 趙完鬆
我唔理我當佢地出門口之前已經上完床
佢兩個好信任對方 e信v一定唔會殺佢就食藥 v信e所以跟佢走
不過我上網睇人分析話e唔係愛v 佢只係當v係一個新嘅刺激
btw睇唔明niko嗰段 好似搞到niko係spy咁
唔好呀我睇好Serena
期待今季會有大進展
留名
我屌你老母呀
barry今季真係神作
個妹妹仔
今集個編劇係咪飲醉酒

Barry 今季變到好on9
睇完robb stark 套 bodyguard

不過不失 可以一看既
GOT s8 04

TVB level

Dllm d&d
點解咁易捉到ghost ?
大家睇左結局劇透未睇完記住用藍字恥笑
https://twitter.com/GameOfT57476878/status/1125089595555639297

所以今季未播之前我已經期待緊災難級垃圾finale出現
終於出現了好佩服睇到今時今日仲認真討論緊劇情果班人
嘩黎緊3集就有好戲睇喇
集集互動仲得了

點解咁易捉到ghost ?

應該係用黎突顯eve專心focus查案果陣係有幾醒
都係果句 睇killing eve查案劇情勿認真

First 2 minutes of Killing Eve 2x06
https://twitter.com/sckberry/status/1125238019798204417
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞