美劇集中討論區 (28) | Chernobyl | Killing Eve S2 | 神劇Fleabag S2

1001 回覆
8 Like 0 Dislike

唔要就俾我啦 咁浪費

全新一支甜筒就不了
V食過就: 唔要就俾我啦 咁浪費
今集真係世界級垃圾
條龍咁就死左,成隊Fleet全滅,好似冇預計過會有人黎咁

咪搞star wars啦,一個Rian Johnson都屌到反艇
加埋佢我驚d fans 血都嘔埋出黎
係咪又比人突襲
佢地D弱智劇情係可以喺海面明明視野好清晰但都可以比人突襲
一大堆艦可以事前冇人見到 再突然出現
好似早一兩季已經試過係咁
Chernobyl
個個睇完EP1都話好驚
岩岩沉左船就得返兩集本身s1只係覺得佢靚女但都無乜特別中意 s2 d劇情加埋就不得了
套gentleman Jack係咪都係sheshe 可唔可以介紹下 睇下頂唔頂到下引
有無人睇Derry girls
S2好睇左好多
幾個主角好柴娃娃又幾好笑

咁遲先沉佢唔係S1果陣吸引啲咩
S2邊part令你突然睇到沉左
係sheshe 但真人真事改編
copy:
根據現實人物Anne Lister所改篇,在1832年的Halifax,被當地人稱為 Gentleman Jack的Anne Lister(Suranne Jones飾)是個富有的地主,她亦是位日記作者﹑旅行家,並且自知及開放地以女同性戀身份生活的人,被稱為”The first modern lesbian”。劇中將會描述她與家人﹑僕人﹑房客﹑商業對手,以及同性戀人Ann Walker之間的關係。

同埋女主角會break fourth wall 望鏡頭同觀眾講野
雖然都幾好睇 但暫時唔覺得取代到killing eve
我準備投入Chernobyl既懷抱
team up呢個真係S1已經估到會咁發展不過都一樣期待
查案主線就冇乜期望
同埋今季感覺上好似全世界都係等睇佢地kiss/fuck咁冇人再care其他野
之前睇完S1
但未開S2
S1個陣覺得佢地d語氣好誇張
睇睇下慣左
真係唔明
同樣hbo出品
小說完咗ff
點解leftovers神級中嘅神級
但got可以變成垃圾中嘅垃圾
明明都係冇小說可以跟
個女主角d演技表情誇到
但我仲係好有心機睇同期待
好耐未試過睇劇咁緊張一段關係仲要係兩個女人
已經當係愛情劇睇好正
垃圾始終都係垃圾 冇書咪露底囉
Got個世界大咁多 咁多支線伏筆 又要收尾
咪d sheshe情節
本身s1係靚女同cute但佢無咁gay
s2好似你講咁變到有d fan fic情節
咦 咁好似要睇喎!
不過the favourite我都未睇
Chernobyl都會睇 取代GoT等睇handmaid
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞