美劇集中討論區 (28) | Chernobyl | Killing Eve S2 | 神劇Fleabag S2

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
GOT
D&D
上星期用咗幾晚睇完ke s1
呢幾日放假追到live v好正好可愛
雖然有時見v玩k 但覺得其實佢都好負能量
只係用頑皮嗰一面去掩飾
唔捨得仲有2集就完
唔知點解會ff eve之後會黑化到變殺手
然後要靠v查返佢轉頭/救佢
諗多咗
純ff:
Eve 為左救V draws her first blood, 跟住V 好 turn on 個樣
已經無得救

好可惜
今集好過上兩集嘅
龍母都係因為個人仇恨,所以先燒城
係最後個到Arya真係
龍母燒城其實好合理,應該燒死埋tryion 同jon
星期六日睇左576p先
星期一先睇1080重播是常識吧
呢套先係戲肉啦明顯
13rw
My brilliant friend都當半套teen drama既hbo都有一半份
以前the oc我都覺得算ok好睇
佢有另一套劇要寫
同埋佢地想每季有一個新既女人showrunner
好鍾意v去aa meeting果段
第一次講e故仔
第二次講覺得有幾悶
v好少咁講自己嘅feeling
e睇直播v點殺人,v仲要全程望住e

e真係幾煩,唔怪得v最後頂唔順,除底microphone,唔聽e講嘢
e點會覺得v會睇佢準備啲資料,好明顯v唔會理
好支持v成本書車堆去target塊面

最尾v要去冷靜下
開頭見佢問個條肉串點整,以為佢想殺咗個男店員,但之後佢跟果個兩個女仔
我覺得果兩個女仔俾v殺嘅機會好大
希望KE下集會交代下

e老公搞咩,想暫時搬出去住,都唔應該就去鍾意佢個女老師屋企住,佢真係好想離婚
v之前鼓勵女老師主動啲,真係好有用

佢自白話生活好悶果段好正我愛V
私人感情野竟然因為eve叫佢講就講
越黎越覺得eve唔值得V鐘意,想有第2個人對V好啲而又係V鐘意
一野ban埋去果下好爽
K慣哂比V做mission果陣自生自滅
覺唔覺依家發展個勢有d似想培訓eve做handler ...
唔會之後K有咩不測掛如果佢有咩事我會屌出聲

希望會講返X2 我都覺得佢地死左
Gemma加油呀 好多人支持佢架
真係有啲似想train e做v嘅handler
不過應該有排train,今集睇得出e唔係好了解v
出任務成日管住哂,煩住v
v唔係鍾意e,應該好早就爆佢
上季v唔鍾意個新handler,即刻殺咗新handler
v之前殺target,都係話俾佢知邊個係target,跟住佢自己搞掂,要佢好似電梯殺人果單咁跟指定手法殺人,佢都已經唔鍾意了

k同e一齊監聽v果陣好大對比,e好緊張,k就狂食零食,v差啲穿煲,一啲都唔擔心

我幾鍾意k,唔會殺佢掛,覺得今季最尾應該會交代下Carolyn同K聯手嘅detail
下季應該會繼續有v嚇k

不過eve同k mon住佢果度真係幾搞笑
見d人話V依家可能轉左鐘意殺人果陣望住eve

如果冇左K就仆街了冇左好多樂趣
快d揭曉Carolyn係咪12啦
呢d互動好正

段gif前一幕v先做梗差唔多嘅嘢,跟住話e

v講i am sorry 果陣e偷偷地笑

V太可愛喇
佢S1果陣又係有同一個忍笑樣e5食飯 V問佢件衫咩玩法果陣
OC!!!!!! 好有回憶
Killing Eve攞獎
好多J圖今晚先慢慢睇
Jodie終於女主
Jodie終於攞女主
佢套衫

後面黑色衫果女人嘅反應

原來Jodie同gentleman jack個女主,之前一齊拍劇

Yassssssss queen.gif
Twitter見到jodie拎獎果陣手都震哂好感動
攞埋emmy啦快d

個女人係ke主力班底之一個反應=us
Doctor foster依家兩個變哂sheshe
唉 呢段咁正都cut
bbc 快d放返段床戲出黎
快點劇透我
我連上集都未睇
呢場災難下個禮拜終於完
真係好眼都冤埋
睇左一集 gentleman Jack 都唔錯
睇佢好有自信咁溝女
點解佢個年代都咁多sheshe同可以咁有自信咁明顯咁溝
睇呢套劇真係冇可能唔愛上V
今集佢個自白好sad
但同時又

ke完左生活應該點過V呀
依家好似埋左勁多伏線eve將會殺人
Eve殺人,V super turn on
之後villaneve kiss/sex scene
S2完
中學雞回憶
Killing eve>bodyguard
最搞笑係咁快搵到真愛
應該第一集就求婚都會成功

Shame Shame Shame
Hbo表示: 忘記黑歷史got
2019依家先啱啱開始
https://m.youtube.com/watch?v=MheunhY3Oo4
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞