美劇集中討論區 (28) | Chernobyl | Killing Eve S2 | 神劇Fleabag S2

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
你睇左未先
記得你好似係之前話今季似fanfic所以沉船
睇完今集我驚你暈暈地
做V失散家姐得唔得
本集節目部份內容涉及成人情節
敬請家長留意
你地搞到我好緊張 聽日先睇
堅持星期一睇高清版
v聽留言果樣好冧,鄧佢開心,e終於show下佢好關心v
hugo話e想搵籍口見v,e死口話唔係但臨出門口要執下個look
v接面包摸e隻手

之前都唔覺,今集覺得gemma好煩
預告v攞刀仔,諗住都係嚇下niko,點知佢殺人
開頭攞食譜好輕鬆,跟住變到sad
v講唔會殺niko,因為咁做e唔會原諒佢

呢篇分析v同niko果段講得幾好,有講埋anna
https://thelma2017dirjoachimtrier.tumblr.com/post/184966088044/now-that-i-feel-more-conscious-of-2x07-i-want-to

sandra oh 演到e谷咗好耐,掙扎究竟佢係唔係迷上v同自己個人變咗,喺教授面前認咗
鋪咗成季e轉變,想推人落路軌,前幾集同hugo傾計果陣都唔肯定,去到尾2今集講wide awake,淨係講兩個字已經feel到

好似最尾果集有段係unscripted,唔知會係咩

啲人估有兩team人去羅馬,一team係e,另一team係kenny,不過Kenny果team係喺背後監視,所以kenny知咁多嘢

今集未做之前fans都有啲嬲
KE出避孕丸張圖,啲人反應應該幾大,尋晚tumblr睇post啲人睇完今集話要同show runner道歉,因為佢地之前懷疑show runner
不過我都係果班fans之一懷疑show runner,有啲心理準備,未睇之前碌到啲post講threesome,都以為今集會唔係好like

如果Aaron講果句之後,v殺咗佢,fans應該覺得ok的
但唔係e或v講果句好似差咁啲
仲有啲期待got finale前hbo會放咩promo
會唔會有watchmen full trailer呢 ..
屌竟然係WW S3

Westworld III - HBO 2020
https://www.youtube.com/watch?v=deSUQ7mZfWk
WHAT THE FUCK I'M SCARED

You're Mine | Killing Eve Season Finale Sunday May 26 | BBC America
https://www.youtube.com/watch?v=6o5SxIPg6c8
Killing Eve 2x08 season finale first minute
https://twitter.com/Villanelle27/status/1130287377593917440
今季好似幾吸引
有Aaron Paul
重要主力講人類世界
條trailer有d blade runner 既感覺
GOT 爛到尾,睇到中間好似笑片咁

Btw 劇透準到呢
KE writer好勁將straight sex scene 寫到係for gay

jodie之前訪問話拍食pasta果幕,佢啃親,要call白車
啲pasta真係幾粗下,但真係幾驚訝佢因為咁而啃親

朝早v同e嘅pillow talk

未出發前,k問v佢plan梗啲咩,希望唔會淨係殺gemma咁簡單

ep6 v同e見Carolyn加攞equipment果幕,啲人話v對Carolyn講 u r the boss,可能係指v知Carolyn係12嘅人,咁v plan梗嘅嘢會關搵12事,不過應該唔會估中KE writer點寫final

睇完預告,估唔到final會點,v同e run away together is too good to be true了

aaron會以為V係同佢講緊野
之前幾期待睇呢幕佢拍呢part爭d死左
仲以為會睇到佢接近哽親個樣
雖然phone sex同事後talk都好正,但今集我反而最鐘意聽留言同try the bread
V問niko do you love eve果度又係V個樣好hurt咁
果part jodie啲演技有cute有creepy有傷心咩感情都有
sandra oh wide awake果段演技又係好正

K話有咩事既話就係得返V同E自己執生果下有d覺得V係咪plan定個mission會fail
之後預左同eve走佬
不過睇怕V同E都係比人玩返轉頭所以要走難kenny叫eve唔好去roma 知會有伏
真係估唔到成日都估錯哂 (但我覺得估唔到係好事)
私奔end應該係最完美
v聽留言果樣好冧,鄧佢開心,e終於show下佢好關心v
hugo話e想搵籍口見v,e死口話唔係但臨出門口要執下個look
v接面包摸e隻手

之前都唔覺,今集覺得gemma好煩
預告v攞刀仔,諗住都係嚇下niko,點知佢殺人
開頭攞食譜好輕鬆,跟住變到sad
v講唔會殺niko,因為咁做e唔會原諒佢

呢篇分析v同niko果段講得幾好,有講埋anna
https://thelma2017dirjoachimtrier.tumblr.com/post/184966088044/now-that-i-feel-more-conscious-of-2x07-i-want-to

sandra oh 演到e谷咗好耐,掙扎究竟佢係唔係迷上v同自己個人變咗,喺教授面前認咗
鋪咗成季e轉變,想推人落路軌,前幾集同hugo傾計果陣都唔肯定,去到尾2今集講wide awake,淨係講兩個字已經feel到

好似最尾果集有段係unscripted,唔知會係咩

啲人估有兩team人去羅馬,一team係e,另一team係kenny,不過Kenny果team係喺背後監視,所以kenny知咁多嘢

yasssssssssss

執樣果幕笑左成日扮哂專業咁 明明就
麵包手
完全冇諗過會問食譜果part d內心戲好正,又有返S1果陣覺得V恐怖既feel
niko話仲係love eve V個樣sad到好失望
gemma個死法 頭先睇人講先留意到原來

又有千字文分析睇d人好勁成日睇完都寫咁多野分析班角色心理
果幕演得好好個反應同對話好真
are you two in a relationship
define relationship
unscripted果個好多人估但好難估
應該唔會係kiss之類咁大單野,可能係jodie忍唔住做左d小動作係保護eve
kenny果team人可能係去清場,知道eve果邊係用黎犧牲隨時會fail
ke屌打got
完全唔期待got final
但勁想睇ke

完全屌打
ke finale成日都好緊張因為永遠估唔到會發生咩事
killing eve魔咒
連續兩年同ke同一檔期既hbo重頭劇都會自炒
仲要係炒到甘一甘一係永不超生 一係身都未必翻到果隻
集氣finale會攬
希望會攬x2

final可能parallel番s1 final e同v講come with me. just you and me ,不過今次係v同e講

我都覺V會講呢句!!!!!!!應該準備走佬果陣會講
今次對方會say yes

唔好唔記得仲有you're mine
如果係aaron同V講you're mine ..

所有ke痴線死忠立即

hello ..is this bbc america?
i need to make a complaint about one of your shows...
今集未做之前fans都有啲嬲
KE出避孕丸張圖,啲人反應應該幾大,尋晚tumblr睇post啲人睇完今集話要同show runner道歉,因為佢地之前懷疑show runner
不過我都係果班fans之一懷疑show runner,有啲心理準備,未睇之前碌到啲post講threesome,都以為今集會唔係好like

如果Aaron講果句之後,v殺咗佢,fans應該覺得ok的
但唔係e或v講果句好似差咁啲

自從睇完7集之後就發現d promo獲獲都玩弄人
佢地好識玩今日放一條片/圖,過兩日會放第2樣野推翻之前個方向

唔該比eve同V講you're mine 咁我就眼閉
仲有啲期待got finale前hbo會放咩promo
會唔會有watchmen full trailer呢 ..
屌竟然係WW S3

Westworld III - HBO 2020
https://www.youtube.com/watch?v=deSUQ7mZfWk
今季好似幾吸引
有Aaron Paul
重要主力講人類世界
條trailer有d blade runner 既感覺

觀望下先唔敢太期待
上季搞成咁 搞到斷左片唔係幾記得講到邊
nightmare is over

終於可以準備起歌
Did you ever want it?
Did you want bad?
Ohhhhhh, myy
It tears me apart~~~~~~~~~~~~~~~

為咗Aaron Paul 睇WW3
Handmaid S3 ep3 & ep4 promo流出
痴線咁都有得流出
https://vimeo.com/335344915
https://vimeo.com/335954561
有冇為佢睇哂the path
話got一完左就unsub hbo / hbo除左got冇其他劇值得睇果班傻仔
平時應該睇開垃圾
我都冇留意到gemma死法係跟玻璃球睇果陣淨係覺得gemma死法好有v一貫殺人嘅作風

v聽到niko講仲係love eve,果樣好sad,我以為v咁sad係因為佢將會殺對e重要嘅人,不過應該因為發生咁嘢,都冇令niko離開e

睇新一集,我會去KE tag睇人分析加gif
wide awake呢句見到有人post carol同另一套有講過,句嘢更加有意思
https://endlessknivesandscars.tumblr.com/post/184965510194/do-you-realise-i-would-have-gone-through-life

我都覺得unscripted 果part唔係kiss,唔會咁易估中嘅
睇final果陣會好忙,要留意埋邊一part係unscripted
Chernobyl想問下通常星期一幾點有?
集集都咁高分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞