美劇集中討論區 (28) | Chernobyl | Killing Eve S2 | 神劇Fleabag S2

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
今集wwdits
babadook都出埋 真係
一年一度又要放呢張
希望final會有fanart呢一幕
v拖住e走

用黎整pie姐嚇我唔到
仲有一日
張postcard睇到我一舊雲咁,估唔到同final有咩關係
聽日應該認唔住碌下Tumblr睇下final spoiler
postcard成日誤導人同埋通常唔係太重要

聽朝起身食完早餐即刻睇左先
希望忍得住唔上twitter
希望final會有fanart呢一幕
v拖住e走

開場係v拖e
臨完場e帶頭反拖返v
之後: you're mine
唔知點解覺得今季KE冇咁好睇,V嘅人設好似有啲變左,E嘅黑化反而有啲驚喜,但我主要都係睇v表演

Chernobyl 真係睇到好灰,但原來已經播左一半,唔捨得佢完
當然啦c字頭絲打介紹嘅一定冇伏
今晚返去睇下先,見你地之前講到咁好笑
呢套係講吸血鬼?
今晚開始睇911 Season 2
係講吸血鬼 最好睇過之前套戲
手痕開咗Netflix噚日新上果套 What If
5分鐘內飛住睇咗1/4集
嘩屌垃圾到仲衰過90年代
雲妮個樣又膠到仆街
雖則Jane Levy 好靚
歡迎勇士挑戰
ha 一打開twitter見全部人變哂癲狗都知冇好野
暴動準備

lm
出得season 3 都唔會有好野,只係睇下情況差成點。
要fans嬲足成年編劇都好恨心
唉 我依家開黎睇
但我唔想睇呀
點解會咁架屌
喺Tumblr 自己dashboard見到有人睇咗。佢仲live blog

覺得唔洗咁擔心

我今晚先睇
見到有9成人宜家死老豆狀態
本身唔係諗住睇劇透
純粹想有個心理準備咋
睇完啲人文字劇透,我都有啲想搵編劇算帳

我仲未click個play制開今集黎睇
快啲click play
我地仲有fanfic
睇哂barry
睇完

我屌
就係輸最尾幾分鐘
唔係話要佢地kiss定點但覺得唔應該咁寫,之前最怕就係佢地好似依家咁寫
V放棄eve算啦S2完左應該會有一班人變hater棄劇
其實都知現實冇可能佢地完美接受對方
但都唔係好似依家咁完下話
S2咁多時間build up佢地家陣一野冇哂
又想S3慢慢開始組織返感情?起碼都比D時間佢過多排先爆大獲好過啦

BLL提早播得唔得
睇完失望到傷心
感想
Before finale: it's going to be amazing
After finale: i thought you were special

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞