美劇集中討論區 (28) | Chernobyl | Killing Eve S2 | 神劇Fleabag S2

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
Black Mirror: Smithereens | Official Trailer | Netflix
https://www.youtube.com/watch?v=2SybklT8k1k
Black Mirror: Striking Vipers | Official Trailer | Netflix
https://www.youtube.com/watch?v=ssr40U3-do0
Black Mirror: Rachel, Jack and Ashley Too | Official Trailer | Netflix
https://www.youtube.com/watch?v=-qIlCo9yqpY
就咁睇落好似miley cyrus果集吸引啲
如果今次呢3集都係普通料bm就應該真係收得皮
Falcon !!!
Black mirror之前講科技嗰啲唔敢睇
對住電腦打丁,原來俾人mon住
Smithereens
chernobyl每集睇完個人都好攰
Black mirror之前講科技嗰啲唔敢睇
對住電腦打丁,原來俾人mon住

Black Mirror但講科技果D唔敢睇
咪即係差唔多成套劇都唔撚洗睇
頭兩集都係日頭睇
ep3放工返去睇 即刻覺得有d後悔
好好睇 不過今集醫院果度係幾不安

‘Game of Thrones’ Alum Bryan Cogman Boards ‘Lord of the Rings’ Series at Amazon
https://variety.com/2019/tv/news/lord-of-the-rings-bryan-cogman-game-of-thrones-1203222753/

今季唯一叫好睇少少果集就係呢條友寫
‘Succession’ Adds Holly Hunter for Season 2 as CEO of Royco Rival
https://www.thewrap.com/succession-adds-holly-hunter-for-season-2-as-ceo-of-royco-rival/

Holly Hunter has joined the second season of HBO’s “Succession,” where she’ll play Rhea Jarell, a “politically savvy” CEO of a rival company to Royco.

FUCK YESSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
succession s2即刻成為下半年最期待既s2

@HandmaidsOnHulu
All roads lead to Resistance.
我全部都係放工睇,睇到個人好
但唔想留返星期六日睇啲咁沉重嘅劇

今集好震撼,終於見到第一批消防員同核電廠班人最後變成點,好不安

睇睇下諗起如果大亞灣有嚴重事故,而且又離香港咁近,我地都會變成佢地咁,覺得好不安
本身12月去日本東北
順便去睇下個福島核電廠
依間睇完套劇都係放棄算
chernobyl每集睇完個人都好攰
頭兩集都係日頭睇
ep3放工返去睇 即刻覺得有d後悔
好好睇 不過今集醫院果度係幾不安
我全部都係放工睇,睇到個人好
但唔想留返星期六日睇啲咁沉重嘅劇

今集好震撼,終於見到第一批消防員同核電廠班人最後變成點,好不安

睇睇下諗起如果大亞灣有嚴重事故,而且又離香港咁近,我地都會變成佢地咁,覺得好不安

但想像放工返到屋企 臨訓睇呢套野
好似日頭睇完個人開心D
其實都要有好大勇氣先可以夠膽去訪問返果班人
雖然全部都好不安 但幾個人入面我覺得消防員果度最得人驚
miley cyrus同black mirror好夾
miley cyrus同black mirror好夾

根本度身訂做特登開一集比佢
巴打咁癲其實好耐冇update過福島依家善後成點,用人人睇劇果陣啲大陸仔彈幕係咁話蘇聯嘅善後好過日本,話日本依家介係將廢水倒落大海就算
唔知真唔真
我琴晚食飯就係睇完兩集KE,之後再睇Chernobyl個種心情起伏不過唔知點解對呢套嘅期待大過ke一出就好想即刻睇,而且好想睇埋其他紀錄片

慢慢望住啲消防員啲皮膚慢慢出膿出血,膚色變深,之後成個身體melt down到等死

聽人講有本書好似叫切爾諾貝爾的悲鳴,有一段訪問係講今集個消防員個老婆
唔知有無巴絲介紹過套英劇The Missing 今朝睇信報占飛介紹依家喺ViuTV 播緊嘅哩套嘢 有興趣就自己睇睇 佢大推
利申 未睇 仲同Stephen Kings一樣 希望HBO出Arya Stark後傳 不過唔好搵嗰兩條柒頭拍啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞