美劇集中討論區 (28) | Chernobyl | Killing Eve S2 | 神劇Fleabag S2

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
s2似將fanfic拍出嚟咁
似fanfic都唔緊要最緊要跟d高質fanfic
跟fanfic啲人睇得仲興奮
killing eve出左勁多fanfic 有d真係幾好睇仲出左好多集
分分鐘d發展仲好睇過依家
s2幾大路
team up呢個真係S1已經估到會咁發展不過都一樣期待
查案主線就冇乜期望
同埋今季感覺上好似全世界都係等睇佢地kiss/fuck咁冇人再care其他野

紅字
岩岩睇完Chernobyl 好正
s1睇咗一兩集經沉船
我仲係原本為咗睇Sandra Oh,先開KE黎睇
v勁charming ,好快冇點留意E,淨係睇V

前排睇Jodie上Ellen個interview,明明佢好funny,點解班觀眾冇咩反應咁

要搵果首歌黎聽下
睇咗兩集gentleman jack,我都覺得取代唔KE

Ann好似小綿羊咁
好鍾意Anne Aunt喺ep1安慰Anne果段
Anne著套全黑嘅衫去出席佢ex個婚禮好正

去收租果段,有個農民話終有一日啲農民會反啲莊主,諗梗季尾會唔會農民講想推反莊主
Lucifer 就黎有得睇
望一望原來出左
咁快手
之前未睇過,要由第一季開始睇
仲有大把劇未睇
係囉係個個角色都好誇
Sit com黎講算高質 幾warm幾好笑
睇完

好睇

好恐怖

成百萬人點算?
仲要一出 出成十集
啱啱睇完Chernobyl 好好睇
就算冇乜血腥鏡頭都營造到個氣氛好緊張
雖然大概知道成件事係點,但都睇到心情好沉重
特別係啲人未知發生咁嚴重嘅事,仲企係條橋上面望向核電廠話好靚同埋啲細路暴露係輻射塵嬉戲果幕
仲有第一批消防員冇著保護衣接近個反應爐救火果度佢地根本唔知自己死期就快到
Watchmen | Official Tease | HBO
https://www.youtube.com/watch?v=zymgtV99Rko
Legion S3出Dr.X
邊個演員先
正呀
好想睇呢套, 邊度有得睇啊
做完第15季完啦
雖然成日話想佢快啲完, 但都佢真係完既時候又唔捨得
我而家追到第12季
Harry Lloyd
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞