美劇集中討論區 (28) | Chernobyl | Killing Eve S2 | 神劇Fleabag S2

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
啱啱入黎想回post但見到有新promo
除左呢條之外(呢條都好正)
如果有kiss一定係呢個moment咀落去

但啱先突發又有另一條新promo
https://twitter.com/Villanelle27/status/1130464797269680129
集氣成功咗omg
aaron一開始都見過V張監犯相
V問do you think i would kill you eve?
eve話yes
downton abbey出戲了
serena老母強勢出場
barry咁又完季
Handmaid係咪hbo go 同步播?
呢段好正 出咁多promo
Syfy套Happy今季繼續cult到仆街但又好過癮
佢隻手放邊
記得佢落左個地牢度,但唔記得做乜9
佢其實係人定host冇哂印象
好似話finale完得好靚
一集太短過兩日一次過追返最尾幾集
唔知係咪同步喎你到時試下上hbo個節目表睇下
啱啱睇完!完得好好!
佢拉返去第一集嘅嘢好勁
V個樣正到
9成係eve為佢殺左人

佢地實趁finale前瘋狂出promo推爆套劇
禮拜6之前d promo加埋分分鐘可以砌返半集ep8出黎
係,然後諗番轉頭,究竟ep5發生咩事
好期待finale postcard玩乜,fandom又sherlock上身
打和啦
呢個真係笑死, 用顯微鏡睇劇照
今集KE真係好睇到直接俾十分
睇黎S3 真係要私奔啦
btw 想問之前同ep7 mic scene 7成似既fanfic 有無link?
thanks
v唔似會殺e,最多係幫e假死
班人好勁,特登較光張相黎睇
v咁鬼鼠帶e出黎,可能係v救咗e帶佢走

雖然炒車機會好大,但繼續估下final劇情
John wick post話The Continental會出劇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞