美劇集中討論區 (28) | Chernobyl | Killing Eve S2 | 神劇Fleabag S2

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
集氣finale會攬
其實已經無所謂

預左一定垃圾

睇都係為左班演員同meme

其實佢地做得好好

特別係Dany
KE writer好勁將straight sex scene 寫到係for gay

jodie之前訪問話拍食pasta果幕,佢啃親,要call白車
啲pasta真係幾粗下,但真係幾驚訝佢因為咁而啃親

朝早v同e嘅pillow talk

未出發前,k問v佢plan梗啲咩,希望唔會淨係殺gemma咁簡單

ep6 v同e見Carolyn加攞equipment果幕,啲人話v對Carolyn講 u r the boss,可能係指v知Carolyn係12嘅人,咁v plan梗嘅嘢會關搵12事,不過應該唔會估中KE writer點寫final

睇完預告,估唔到final會點,v同e run away together is too good to be true了
Aaron 如果知V 真正身份,兩個人合作,一定天下無敵
如果niko 答愛gemma 係咪會放佢地走?
諗諗下aaron 條缐可以好易比個角色root加入
希望會攬x2

final可能parallel番s1 final e同v講come with me. just you and me ,不過今次係v同e講
KE writer好勁將straight sex scene 寫到係for gay

jodie之前訪問話拍食pasta果幕,佢啃親,要call白車
啲pasta真係幾粗下,但真係幾驚訝佢因為咁而啃親

朝早v同e嘅pillow talk

未出發前,k問v佢plan梗啲咩,希望唔會淨係殺gemma咁簡單

ep6 v同e見Carolyn加攞equipment果幕,啲人話v對Carolyn講 u r the boss,可能係指v知Carolyn係12嘅人,咁v plan梗嘅嘢會關搵12事,不過應該唔會估中KE writer點寫final

睇完預告,估唔到final會點,v同e run away together is too good to be true了

aaron會以為V係同佢講緊野
之前幾期待睇呢幕佢拍呢part爭d死左
仲以為會睇到佢接近哽親個樣
雖然phone sex同事後talk都好正,但今集我反而最鐘意聽留言同try the bread
V問niko do you love eve果度又係V個樣好hurt咁
果part jodie啲演技有cute有creepy有傷心咩感情都有
sandra oh wide awake果段演技又係好正

K話有咩事既話就係得返V同E自己執生果下有d覺得V係咪plan定個mission會fail
之後預左同eve走佬
不過睇怕V同E都係比人玩返轉頭所以要走難kenny叫eve唔好去roma 知會有伏
真係估唔到成日都估錯哂 (但我覺得估唔到係好事)
私奔end應該係最完美
都有機會V會唔會投靠佢
兩條友真心其實幾襯
當我好認真睇緊既時候 見到v呢個naughty手拎麵包 即刻
我都覺得hugo個part好高章 如果成個畫面真係v同e 兩個親密鏡頭太過直白 而家間接得黎更加引人入勝 鄧hugo慘 睇到e放低個耳機心諗自己係咩
加埋e 3P
我覺得無論佢點答
gemma都係要死
舊野其實咪即係類似Samaritan
root可以隨時join得
認真如果root要vs V邊個會贏

HBOGO竟然出哂Catch-22
集氣finale會攬
希望會攬x2

final可能parallel番s1 final e同v講come with me. just you and me ,不過今次係v同e講

我都覺V會講呢句!!!!!!!應該準備走佬果陣會講
今次對方會say yes

唔好唔記得仲有you're mine
如果係aaron同V講you're mine ..

所有ke痴線死忠立即

hello ..is this bbc america?
i need to make a complaint about one of your shows...
點解我覺得全部都唔會中
但睇完今集之後
我諗就算冇一樣中都可能會有其他互動令人睇完係滿足
唉 攬下都好呀

唯一中硬應該係villaneve私奔end
之後S3係villaneve走難+road trip
其實我當中左 fuck 架啦今集

btw 今集Eve 禽hugo對應番 V 開場 "when I'm with them, I'm not with them" 個parallel都好正
唔計mic果度
呢下我已經當佢地fuck咗eye fuck咗

摸手已經咁 戲肉果陣仲得了

佢地好多細節位parallel細心睇都幾有味道
hugo呢part寫得唔好都幾易暴動
但佢地可以寫到eve扑hugo之餘又完全唔關hugo事
完全係eve同V之間sheshe 滿足哂班觀眾幾鬼高章

btw今集除左e同v之外 其他場面都好睇
v同niko/gemma果part d對話都好正
V終於識玩 知一殺左niko就返唔到轉頭
同埋V試咪唱歌果度好cute呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
當我好認真睇緊既時候 見到v呢個naughty手拎麵包 即刻
我都覺得hugo個part好高章 如果成個畫面真係v同e 兩個親密鏡頭太過直白 而家間接得黎更加引人入勝 鄧hugo慘 睇到e放低個耳機心諗自己係咩

隻百厭手真係見到果下即刻忍唔住睇到嘴角含春
如果V都聽到eve果邊咩情況就精彩喇雖然宜家咁都有d幻想空間
hugo無奈到人形dildo
實際其實可能已經4p咗
有冇人睇左好唔好睇
睇果陣心諗一樣既喂

root仲有inplant的話秤高啲
兩條友出mission實係到互flirt唔做野
implant*
如果係pre poi既root點睇
我覺得正常情況下root會佔上風root食腦啲
但如果肉搏就應該V贏

兩條友咁似 好想知如果同一個世界觀
佢地會係好啱key定憎對方
今集有無咁好睇
咁多一大段藍字
V 其實就係後生既root , aaron 老左就係finch

KE 係 POI 前傳
睇完你咪知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞