美劇集中討論區 (28) | Chernobyl | Killing Eve S2 | 神劇Fleabag S2

1001 回覆
8 Like 0 Dislike

分兩次行出黎真係笑左
...................................

連續捉3次姦就係咁既樣
phoebe呢條slut幾時先返黎

勁, 咁都估都3P
you know ..
i'm not with them
when i'm with them
差啲load唔到第三次捉係幾時
上集開頭v睇住e同佢老公
今集開頭就調轉
e會唔會又去倒亂v apartment
ff佢當KE做到final season果陣,會返黎寫ending

分兩次行出黎真係笑左
...................................

連續捉3次姦就係咁既樣
今集開頭就調轉

V有鋪3p癮
跟返S2成日parallel S1個套路
S2 finale其實係咪會輪到去返eve屋企
之後兩條友今次 ..
phoebe呢條slut幾時先返黎

ff佢當KE做到final season果陣,會返黎寫ending

希望唔會無止境拍落去
3-4季應該差唔多,頂盡5季
phoebe返黎寫返個ending啦好心好黎好去
btw

plot twist
ep8一開場兩條女比eve殺咗
漫畫最尾果格e應該要攞住把刀

格仔恤衫
v又走去搵e老公
GOT做咩事咁多人要求重拍?
極危險呢個asian women
呢個look又唔知謀殺幾多人
睇promo見到gemma都喺度niko爆哂缸
拍得太好所以想重拍

諗住嘈下就有得重拍不如慳返啖氣算啦
邊有可能呀
要petition都應該搵幾百萬人話罷睇果兩條廢物以後有份掂既所有project等佢地做過街老鼠好過
The new Star Wars
Bob Iger岩岩走出黎confirm左係D&D搞新三部曲
應該唔會換人啦

分兩次行出黎真係笑左

連續捉3次姦就係咁既樣
今集開頭就調轉
btw

plot twist
ep8一開場兩條女比eve殺咗
其實post圖 spoil得多過字

fan art唔算好劇透姐
平時都係黎黎去得兩三丁友有份討論又唔係有其他人傾
明明睇哂都全部加密好冇癮放下圖gif入到黎望下都冇咁悶
major spoiler會避忌下
仲有人請dumb and dumber?
The new Star Wars
換人
Bob Iger岩岩走出黎confirm左係D&D搞新三部曲
應該唔會換人啦

重拍太遲 套劇過左去就認命算啦
依家對人唔對事電視台電影公司最怕影響票房
應該keep住狙擊兩條仆街玩大佢 搞到冇人敢用佢地
整臭個名等佢地冚家鏟提早退休
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞