美劇集中討論區 (28) | Chernobyl | Killing Eve S2 | 神劇Fleabag S2

1001 回覆
8 Like 0 Dislike

分兩次行出黎真係笑左
...................................

連續捉3次姦就係咁既樣
差啲load唔到第三次捉係幾時
上集開頭v睇住e同佢老公
今集開頭就調轉
e會唔會又去倒亂v apartment
btw

plot twist
ep8一開場兩條女比eve殺咗
其實post圖 spoil得多過字

fan art唔算好劇透姐
平時都係黎黎去得兩三丁友有份討論又唔係有其他人傾
明明睇哂都全部加密好冇癮放下圖gif入到黎望下都冇咁悶
major spoiler會避忌下
oh sor
我以為係真料

上面兩格係真
但下兩格係假
知佢地下半世唔洗休但希望佢地以後都冇工開
諗落HBO都慘 拍拍下又冇得換人 明明想佢地比多d時間唔好咁趕住完
但班仆街又唔肯,想快手拍完去其他project
結果HBO比佢地鍊住春袋
Years & Years (2019): Official Trailer | HBO
https://www.youtube.com/watch?v=SY41jhIP_xI

Years & Years premieres June 24 on HBO. Created by Russell T. Davies and starring Emma Thompson, Anne Reid and Rory Kinnear, Years & Years is an epic saga that takes an ordinary family and catapults them through the next 15 years. As society changes, faster than ever, the Lyons will experience everything we hope for in the future, and everything we fear. They’ll fall in and out of love, and grow old, fall apart and come back together, while constantly looking forward.

UK已經播左ep1好多人話好好睇
晏d開黎睇下先
hbo版black mirror
仲有人請dumb and dumber?
The new Star Wars
換人
Bob Iger岩岩走出黎confirm左係D&D搞新三部曲
應該唔會換人啦

重拍太遲 套劇過左去就認命算啦
依家對人唔對事電視台電影公司最怕影響票房
應該keep住狙擊兩條仆街玩大佢 搞到冇人敢用佢地
整臭個名等佢地冚家鏟提早退休
都唔休做啦

big bang theory終於完
諗落HBO都慘 拍拍下又冇得換人 明明想佢地比多d時間唔好咁趕住完
youtube有個channel
條友講到想喊

好耐未見過有creator咁樣侮辱班觀眾同cast
佢地真係可以完全唔care套劇發展 係咪憎套劇憎到咁
換人
Bob Iger岩岩走出黎confirm左係D&D搞新三部曲
應該唔會換人啦

都唔休做啦

條友講到想喊

無能姐

我反而覺得佢地根本就係拍到途中放棄左之後完全hea拍
零心機放落去
今集what we do in the shadows
終於有肥妹update勁好睇
nadja同佢一齊cute到暈低
mama nadja好有母愛本身已經好鐘意佢 但睇完今集勁鐘意佢
好想做新手vampire比佢帶
jenna快d搬埋入去住 好想繼續睇nadja湊女

之前睇已經覺得guillermo同nandor好有hehe味
依家直頭覺得佢地係一pair
wwdits得返兩集就完
想喊
每個禮拜最開心就係睇呢套好撚失落
擺明想拿拿林摺左GOT之後痴住Disney去拍star war搵真銀
扮咩
簽哂約 唔想拍咁耐就玩爛套劇
換人
應該唔會換人啦

都唔休做啦

條友講到想喊

無能姐

零心機放落去
擺明想拿拿林摺左GOT之後痴住Disney去拍star war搵真銀

肯定係咁
班仆街根本對got去到中途冇哂興趣 但洗濕個頭唯有拍埋佢
好耐之前睇過篇訪問話佢地當初想拍got 就係因為想拍red wedding
根本拍完自己想拍d高潮位就唔想再理
笑死好撚恐怖
換人
應該唔會換人啦

都唔休做啦

條友講到想喊

無能姐

零心機放落去

肯定係咁
班仆街根本對got去到中途冇哂興趣 但洗濕個頭唯有拍埋佢
好耐之前睇過篇訪問話佢地當初想拍got 就係因為想拍red wedding
根本拍完自己想拍d高潮位就唔想再理
咁多年最唔gur其實係king of the north 果野
本書睇到好激動, 拍出黎個tent 無咩人d聲好零落

連cleganebowl吹左咁多年
拍出黎都咁膠笑左
cersei拿拿聲閃人果下笑到我
今集what we do in the shadows
終於有肥妹update勁好睇
nadja同佢一齊cute到暈低
mama nadja好有母愛本身已經好鐘意佢 但睇完今集勁鐘意佢
好想做新手vampire比佢帶
jenna快d搬埋入去住 好想繼續睇nadja湊女

之前睇已經覺得guillermo同nandor好有hehe味
依家直頭覺得佢地係一pair
佢變果隻野想點
笑死好撚恐怖
最後果個scene好好笑

未聽佢地講咩 淨係望到咁樣已經大笑左

shhhh you just shut up now my stupid little baby
okay
點解d互動可以咁好笑又咁warm
似係e,估唔到會寫呢個plot
仲諗住finale e會同佢老公分開
睇黎繼續鋪e老公條線
KE 2x07 title postcard
邊個
似係e,估唔到會寫呢個plot
仲諗住finale e會同佢老公分開
睇黎繼續鋪e老公條線

如果E有左 套劇應該玩完好似唔係佢
好多人話係gemma
同埋reddit見到呢個comment好勁

https://www.reddit.com/r/KillingEve/comments/bpds0l/postcard_for_2x07_spoiler/ensa6ze/
我估最後一集應該係在E 床上, V Eve對望就黎kiss 完 !
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞