美劇集中討論區 (28) | Chernobyl | Killing Eve S2 | 神劇Fleabag S2

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
最尾果集得69%
臨尾香
good omen 有冇人有睇
套野如何
Big Little Lies Season 2 Review: The Drama in Monterey Is Bigger and Pettier Than Ever
https://www.tvguide.com/news/big-little-lies-season-2-review-hbo/

‘Big Little Lies’ Review: Season 2 Is Very Different and Very Good
https://www.indiewire.com/2019/05/big-little-lies-season-2-review-hbo-1202146117/

in BLL i trust

淨係改最尾5分鐘就可以改變套劇一生
fleabag s2之所以咁神係因為建立喺ke s2條屍上面
等價交換
講真我覺得phoebe對ke應該冇乜感情 / 根本唔知S1後點寫落去
如果唔係點會走拍完fleabag又唔返黎
睇左四集,多人認到痴線
Nadja係咁叫錯名 今集唔覺意都整死左佢

呢套野第1次睇係認人認關係
第2次先用黎睇劇情
不過好睇完全屌打st
Jeff意外地冷靜接受左成件事
同埋Nadja唱歌之前睇jeff d相果陣
指住佢屎忽話yum 我大笑左

希望下季有多d mama nadja互動睇

呢套勁撚正 可惜唔係英文
有咩所謂好睇就得
拍得咁靚又有陣歐洲味
美劇冇呢個效果
Swamp thing ep1好好睇
Good Omens睇班人鳩下鳩下好好笑
開左集,唔知點解好dr. who feel
因為David Tennant加BBC級數CG?
啲CG好有親切感
同埋個節奏都係,啲scene跳下跳下咁
開始重睇Dark
Anne Lister 果滴眼淚
https://youtu.be/RqPLyhCJCOg
Darth June

miss walker d喊戲做得幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞