美劇集中討論區 (28) | Chernobyl | Killing Eve S2 | 神劇Fleabag S2

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
Big Little Lies: Season 2 | Official Trailer | HBO

https://youtu.be/eCWevZV945M

Secrets always surface. Big Little Lies returns June 9 on HBO.

仲有一個月
有無巴打可以話我知Hannibal 雙面人魔值唔值得追睇咗兩集好似唔錯

今季應該係睇佢地掙扎

6月handmaid+BLL
Wow the power of women
嗚呀今晚返酒店睇killing eve
啱啱睇左牙刷個scene!!!!!!!!!!!!!
日本邊度
響東京
Me too
S1同S2係神級, 無論佈局同劇情
但S3開始悶, 個結局我覺得好爛, 爛到屌咗聲
但當J 下男神Mads
少少OT

上飛機原來睇唔到hbo go

事先download 左都睇唔到

一入就話offline 要login

反而netflix download 左就可以睇到
HBO GO 好廢啊
月尾都去日本
乜都未公佈
重話今年內出
S3 end 得好完美喎
我成日希望有S4,等到2036都未有
原來S2係宜個方向咁就有少少期待啦
試過用HBO GO app download之後睇冇字幕
通常我係用電腦睇
佢個app唯一嘅功用係air play
嘩追得唔該哂
入面仲有幾多成係sheshe
我覺得幾好睇所以有追
The favourite好睇呀
Handmaid BLL不得了
got快d完啦好心阻住人睇bll
Enjoy

BLL S2之俾d掙扎我
好鐘意睇nicole kidman同個心理醫生d對話scene
Wow今集killing eve好正貶下眼完左
Villaneve拍拖後生活
Jodie comer世界級演技
& Good evening to this scene only

呢個look
🚛😵👻👍🏼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞