美劇集中討論區 (28) | Chernobyl | Killing Eve S2 | 神劇Fleabag S2

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
電話SET個名叫V好正

有冇人睇新美劇
Tacoma fd低級笑話但拍得幾好笑
好鍾意v去aa meeting果段
第一次講e故仔
第二次講覺得有幾悶
v好少咁講自己嘅feeling
e睇直播v點殺人,v仲要全程望住e

e真係幾煩,唔怪得v最後頂唔順,除底microphone,唔聽e講嘢
e點會覺得v會睇佢準備啲資料,好明顯v唔會理
好支持v成本書車堆去target塊面

最尾v要去冷靜下
開頭見佢問個條肉串點整,以為佢想殺咗個男店員,但之後佢跟果個兩個女仔
我覺得果兩個女仔俾v殺嘅機會好大
希望KE下集會交代下

e老公搞咩,想暫時搬出去住,都唔應該就去鍾意佢個女老師屋企住,佢真係好想離婚
v之前鼓勵女老師主動啲,真係好有用

對耳環好浮跨
所以啲人話hbo劇係高質過nextflix,但硬件就差過
冇人post
HBO first teen drama

official trailer | euphoria | season 1 (hbo)
https://m.youtube.com/watch?v=vuAzkZIiGxI

以為又係sheshe
但原來金髮果個係trans黎
好鍾意v去aa meeting果段
第一次講e故仔
第二次講覺得有幾悶
v好少咁講自己嘅feeling
e睇直播v點殺人,v仲要全程望住e

e真係幾煩,唔怪得v最後頂唔順,除底microphone,唔聽e講嘢
e點會覺得v會睇佢準備啲資料,好明顯v唔會理
好支持v成本書車堆去target塊面

最尾v要去冷靜下
開頭見佢問個條肉串點整,以為佢想殺咗個男店員,但之後佢跟果個兩個女仔
我覺得果兩個女仔俾v殺嘅機會好大
希望KE下集會交代下

e老公搞咩,想暫時搬出去住,都唔應該就去鍾意佢個女老師屋企住,佢真係好想離婚
v之前鼓勵女老師主動啲,真係好有用

佢自白話生活好悶果段好正我愛V
私人感情野竟然因為eve叫佢講就講
越黎越覺得eve唔值得V鐘意,想有第2個人對V好啲而又係V鐘意
一野ban埋去果下好爽
K慣哂比V做mission果陣自生自滅
覺唔覺依家發展個勢有d似想培訓eve做handler ...
唔會之後K有咩不測掛如果佢有咩事我會屌出聲

希望會講返X2 我都覺得佢地死左
Gemma加油呀 好多人支持佢架
Look like a pizza
想all in谷BLL
但老實講唔覺得睇got班人會識得留低睇BLL
呢d互動好正

你地個個咁快睇晒 我仲等緊1080
本身GOT出前都幾期待,點知...
依家反而想快D睇呢套
其實US有無出過高質既teen drama?
skins,teotfw 果個level
多數睇UK果D,可能文化差異,水準差太多
Bafta TV awards 2019!!!!!!!!

Drama series
Bodyguard (BBC One)
Killing Eve (BBC America/BBC Three) – WINNER
Save Me (Sky Atlantic)
Informer (BBC One)

Mini-series
A Very English Scandal (BBC One)
Kiri (Channel 4)
Mrs Wilson (BBC One)
Patrick Melrose (Showtime/Sky Atlantic) – WINNER

Leading actress
Jodie Comer – Killing Eve (BBC America/BBC Three) – WINNER
Sandra Oh – Killing Eve (BBC America/BBC Three)
Keeley Hawes – Bodyguard (BBC One)
Ruth Wilson – Mrs Wilson (BBC One)

Leading actor
Hugh Grant – A Very English Scandal (BBC One)
Chance Perdomo – Killed By My Debt (BBC Three)
Lucian Msamati – Kiri (Channel 4)
Benedict Cumberbatch – Patrick Melrose (Showtime/Sky Atlantic) – WINNER

Supporting actor
Alex Jennings – Unforgotten (ITV)
Ben Whishaw – A Very English Scandal (BBC One) – WINNER
Kim Bodnia – Killing Eve (BBC One)
Stephen Graham – Save Me (Sky Atlantic)

Supporting actress
Billie Piper – Collateral (BBC Two)
Fiona Shaw – Killing Eve (BBC One) – WINNER
Keeley Hawes – Mrs Wilson (BBC One)
Monica Dolan – A Very English Scandal (BBC One)

International
54 Hours: The Gladbeck Hostage Crisis (ARD/BBC Four)
The Handmaid’s Tale (Hulu/Channel 4)
Reporting Trump’s First Year: The Fourth Estate (Showtime/BBC Two)
Succession (HBO/Sky Atlantic) – WINNER

Scripted comedy
Derry Girls (Channel 4)
Mum (BBC Two)
Sally4Ever (Sky Atlantic/HBO) – WINNER
Stath Lets Flats (Channel 4)
好多J圖今晚先慢慢睇
Jodie終於女主
後面神父

Sneaky pete出左s3
有無人一齊睇
真係有啲似想train e做v嘅handler
不過應該有排train,今集睇得出e唔係好了解v
出任務成日管住哂,煩住v
v唔係鍾意e,應該好早就爆佢
上季v唔鍾意個新handler,即刻殺咗新handler
v之前殺target,都係話俾佢知邊個係target,跟住佢自己搞掂,要佢好似電梯殺人果單咁跟指定手法殺人,佢都已經唔鍾意了

k同e一齊監聽v果陣好大對比,e好緊張,k就狂食零食,v差啲穿煲,一啲都唔擔心

我幾鍾意k,唔會殺佢掛,覺得今季最尾應該會交代下Carolyn同K聯手嘅detail
下季應該會繼續有v嚇k

段gif前一幕v先做梗差唔多嘅嘢,跟住話e

v講i am sorry 果陣e偷偷地笑
Jodie終於攞女主
佢套衫

後面黑色衫果女人嘅反應

原來Jodie同gentleman jack個女主,之前一齊拍劇
KE ep 6嘅deleted scene

原來v新apartment唔係v租嘅,係MI6
e有v apartment嘅鎖匙
最尾張k同v嘅反應

想知ep5 e同v廚房果段會唔會有deleted scene

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞