美劇集中討論區 (28) | Chernobyl | Killing Eve S2 | 神劇Fleabag S2

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
我哩排都淨係睇KE同chernobyl真係好大反差
點去福島睇?
唔係幾公里内全部禁區咩
暫時睇唔到其他個兩集有乜特別
集數少左但質數冇高到
Netflix接手就差左
OITNB final season班演員唱返首主題曲條片又幾正
希望收得好好睇睇
終於睇完The Punisher S2
最尾有少少失望,我仲諗住會大戰連場
Billy 2槍就收咗皮
議員老豆老母就抵死啦
老母死果下簡直大快人心
希望會有season 3...
佢依家有d tour俾學校呀團體個d入去
個人就未開放

不過睇完套劇我都係放棄了
其實我睇過片
短時間幾個鐘,唔係行到去幾百米既話,對你身體無咩影響既
‘Brooklyn Nine-Nine’ Scores First International Remake Deal Via French-Canadian Broadcaster Quebecor Content
https://deadline.com/2019/05/brooklyn-nine-nine-french-canada-remake-1202620499/
chernobyl每集睇完個人都好攰
頭兩集都係日頭睇
ep3放工返去睇 即刻覺得有d後悔
好好睇 不過今集醫院果度係幾不安
我全部都係放工睇,睇到個人好
但唔想留返星期六日睇啲咁沉重嘅劇

今集好震撼,終於見到第一批消防員同核電廠班人最後變成點,好不安

睇睇下諗起如果大亞灣有嚴重事故,而且又離香港咁近,我地都會變成佢地咁,覺得好不安

但想像放工返到屋企 臨訓睇呢套野
好似日頭睇完個人開心D
其實都要有好大勇氣先可以夠膽去訪問返果班人
雖然全部都好不安 但幾個人入面我覺得消防員果度最得人驚
我琴晚食飯就係睇完兩集KE,之後再睇Chernobyl個種心情起伏不過唔知點解對呢套嘅期待大過ke一出就好想即刻睇,而且好想睇埋其他紀錄片

慢慢望住啲消防員啲皮膚慢慢出膿出血,膚色變深,之後成個身體melt down到等死

聽人講有本書好似叫切爾諾貝爾的悲鳴,有一段訪問係講今集個消防員個老婆

整體黎講一定係Chernobyl高質過佢既
不過本身對ke有感情咁解同埋ke估唔到會發生咩事所以我期待多d
Chernobyl就大約知咩事又好慘烈 集集都睇到灰哂 雖然真係2019神劇
chernobyl每集睇完個人都好攰
頭兩集都係日頭睇
ep3放工返去睇 即刻覺得有d後悔
好好睇 不過今集醫院果度係幾不安
我全部都係放工睇,睇到個人好
但唔想留返星期六日睇啲咁沉重嘅劇

今集好震撼,終於見到第一批消防員同核電廠班人最後變成點,好不安

睇睇下諗起如果大亞灣有嚴重事故,而且又離香港咁近,我地都會變成佢地咁,覺得好不安

但想像放工返到屋企 臨訓睇呢套野
好似日頭睇完個人開心D
其實都要有好大勇氣先可以夠膽去訪問返果班人
雖然全部都好不安 但幾個人入面我覺得消防員果度最得人驚
我琴晚食飯就係睇完兩集KE,之後再睇Chernobyl個種心情起伏不過唔知點解對呢套嘅期待大過ke一出就好想即刻睇,而且好想睇埋其他紀錄片

慢慢望住啲消防員啲皮膚慢慢出膿出血,膚色變深,之後成個身體melt down到等死

聽人講有本書好似叫切爾諾貝爾的悲鳴,有一段訪問係講今集個消防員個老婆
我哩排都淨係睇KE同chernobyl真係好大反差

你地兩個都係揀左我地個post第1頁個sheshe輻射套餐

睇埋what we do in the shadows啦
好好睇好撚好笑但太少人睇
就咁睇落好似miley cyrus果集吸引啲
如果今次呢3集都係普通料bm就應該真係收得皮
暫時睇唔到其他個兩集有乜特別
集數少左但質數冇高到
Netflix接手就差左

暫時睇trailer都唔知咩事但又唔覺得好吸引
反而上季d poster+trailer睇落吸引啲
uber果集可能都ok, 但唔知點解對中間果集冇乜興趣
希望唔好再玩cookie又copy個意識去第度真係玩左好多次
(但miley cyrus果集都似似地又玩)
唯一一次冇skip聽哂成首歌
戰隊mode劇照笑撚咗

用黎整pie姐嚇我唔到
保加利亞V企窗邊血手印最正
仲有一日
張postcard睇到我一舊雲咁,估唔到同final有咩關係
聽日應該認唔住碌下Tumblr睇下final spoiler
neuf-neuf!
之前用緊paris果張
postcard成日誤導人同埋通常唔係太重要

聽朝起身食完早餐即刻睇左先
希望忍得住唔上twitter

The second season of Succession will premiere Sunday, Aug. 11 on HBO

'Gentleman Jack' Renewed for Season 2 at BBC, HBO

His Dark Materials (2019)/The Golden Compass (2007) side-by-side comparison
https://www.youtube.com/watch?v=luwJTcpPZdE
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞