慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 12

1001 回覆
37 Like 5 Dislike
巴打好撚威
Scott
無錯,還石明顯唔關咩時間分流融合修正事,根本講唔通
你腦補到咁,話CA有變臉能力都得啦
咁成套endgame 叫到完場 3個鐘
仲以為loki今集會係到
Yes I know
Black Dwarf俾antman一腳踩死咗
都叫有新鏡頭啦
死開啦叫超立方條撚樣
可能佢地只係一齊左一段時間,始終依段留白問題唔大

反而用粒子返去「未來」,就會引起一個問題,究竟佢點樣返到去主線嘅2023年,而唔係去左平衡宇宙2023年(thanos係2014年消失左)
事前無諗過會搵埋Natalie 拍翻幾個shot就真既
見到佢個陣都幾surprise
CA返去1970,只會創造多一個宇宙,唔會出現喺佢本身宇宙既1970
有冇人知道13 reason why 個女主去咗邊 之前唔係話佢有份做咩
Thanos把刀其實咩來頭
可以打爛Cap個盾
仲勁過Thro個hammer.
可能cap只係返去跳舞 跳完過返自己生活呢
拆野期間都應該整死左唔少人
同埋今集佢領悟到
原來得返一半人 佢地係會頹廢 會生活唔到落去
個宇宙無變得比以前好
呢個動機解釋係幾好 但佢文戲既時間太短了 唔似上集

但今集睇到佢既力量 所有野硬食 唔駛避招
除左魔法無野禁低住佢
Nebula咪攞左未來nabula支紅色粒子俾thanos囉
得喇,好叻喇
佢個陣又話拍完endgame 戲份 但睇完套戲都好似冇見過咁
其實Thanos出場都有bug

我記得antman講過話依家每人得一粒皮姆利子

只可以都一個人來回過去一次

但係2014 bluegirl返黎嘅時候 應該用曬睇粒子

而CA 同IM喺1970年拎返黎嘅粒子 應該仲喺身上面 (納米戰衣裡面)

咁Thanos點樣過黎
得啦知你想話套戲好撚bug啊好撚垃圾啊得未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞