慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 12

1001 回覆
37 Like 5 Dislike
出現第2個未來有乜所謂
有冇人有睇Agent Carter,
如果有睇又勁欣賞嘅話,應該都會覺得Agent Carter停咗會好遺憾,而且入面都有投射到Carter對Steves嘅強烈思念。

最後佢地可以係埋一齊跳舞真係超感動
2012果粒石攞都無攞到
點還
已經改變左歷史 開左新平行世界

同2014 Thanos一樣

Captain還既係1970 日
你有冇睇清粒space stone係1970拎返嚟定2012拎返嚟㗎
係還都係還1970啦
你明唔明咩叫平行世界
既然係平行,點解會消失
咁其實又啪手指講到能力咁大, 又唔還石之前搵人(CM, HULK 左手)啪多次等佢地復活? 主線loki, vision, im 等等
sidetrack講一句
點解有部分巴絲咁中意講簡稱
有時MCU開始多人物 都講緊差唔多有50個
有時講簡稱真係要諗過先get
利申 忠實Marvel狗

姐係如果我話
GOTG入面既G同N既衝突帶到落黎EG
真係寫得好細膩
另外G同Q果份情 G同RR果份情都一字不漏
個人最中意既crossover係WM同埋RR IM同T
SW同CM既能力都好難忘
CA拎得起Mjolnir同當年V一樣咁震撼

喂 辛唔辛苦啊
化灰果時個記憶仲係度架
你唔見蜘蛛俠話好似發左場夢但記得發生左咩
肥仔同佢死過返生見返大家高興到攬埋一齊有咩咁奇
2012果粒方塊space stone俾Loki攞走左
已經改變左歷史 佢地還原唔到

之後攞同還既能量方塊space stone係1970年果到攞

下年你睇Loki實會講
但唔知香港有無
單字就話辛苦
雙字唔難掛?
還番去借走個一刻就無問題,反而諗緊如果Endgame Thor借走把鎚個時,把鎚係係Dark World Thor手上既話,個畫面應該幾搞笑,支鎚覺得Endgame既肥肚Thor 比起 Dark World Thor更加worthy然後係Dark World Thor手上飛走左
班友仔打多隻字會發羊吊 包容吓
唔可以比自己知道同一個時空有另一個自己
穿越隊長都係因為比隊長以為係洛基先冇出事
唯一覺得bug係ca講果句hail hydra,咁既話就唔會發生ca2既大追捕
中間訓咗陣無睇
想問下有冇交代Captain Marvel去咗邊?
點解咁後先出現
還到唔代表會平行世界會消失
2014條時間線果班就係最幸福
過住冇thanos既世界一路行落去
其實睇隻字多唔多人明
GOTG咁,用左咁多年,實明
但如果新既自創簡稱,就真係會睇死人
根本就係,之前D咩話大改變先會產生平行宇宙,大定細邊個決定呀!根本出現喺過去果一刻已經改變左

借石之後即刻還石只係確保唔會出現之後冇左粒石既宇宙
你睇番古一同Hulk 既對話
你攞走果一刻係會有支線
你即刻番黎還就會抹走支線
佢係叫歸一 回歸主時間流

但Loki條線俾Ironman Antman佢地改撚左歷史
就出現左新平行世界
睇下年套Loki啦
你又知得你一個知? 你即場問撚晒全場有冇人識呀?柒下柒下咁
成班人企喺度個腦function唔到就比cap拎左石
好少見人用G同N去講gamora同nebula
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞