慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 12

1001 回覆
37 Like 5 Dislike
Thanos 知道佢地會拎哂d石去未來,但唔知道avengers會還返d石,所以點都要過去搶。
冇錯
就算佢去左未來贏左
2014既時空冇左佢咪又係輸
而且未來既佢已經死左改變唔到
點解唔留係一個自己穩贏既時空
事實係有particle就乜都玩到,佢地連死一半人都玩到復完。其實都唔覆雜,咪改變過去製造出平行時空,由頭到尾都係一千零一個concept。

你唔比人搞平行時空先覆雜,2014 thanos死左點搞?藍色條女自己殺自己點搞?人地成套戲就係玩平行時空,淨係hulk都解釋左兩次點玩
avg3 偷襲 同thanos一直都冇落殺手
avg4 thor肥仔nerf 同thanos下決心落殺手
大前提要搶到 佢2014過現代都係想咁
不過hulk已經啪左指先
佢對自己實力太有信心卦
淨係想見到佢同peggy一齊
不過唔緊要啦依家有兩個cap
未齊石 Avengers齊人個陣都唔夠佢黎
依家得返一半人 仲要齊石 即刻搶慳返d時間
雷神鎚有召電能力再加上跟漫畫咁call電
致於手套方面
TONY 整嗰隻手套無infinity gauntlet 咁勁
矮人星整嗰隻 thanos 可以隨時用stone 既能量
tony 整嗰隻 淨係容器 淨係for snap finger 嗰一下
thanos 戴咗 都要突登蚊翻power stone 出黎打cm
個人感想
矮人果隻有神力,加上thanos本身個種,所以其實唔係用完就爛晒,一開始畀thor斬頭果時即係用咗第二次都未爛晒

tony果隻你當只係夾埋6粒石嘅容器,所以hulk就算咁強+有伽瑪底都斷手,tony死q埋
你都係無講到根據你既邏輯
點解nebula 無死
雷鎚一直都係可以引天既電
係雷神到第3集先識自己放電
冇衝突架
sw上集有力一個一人爆vision粒加頂住thanos 今集全力一定有咁上下
原本既捕食地區少咗一半食物,要去新地方搵野食 btw 河水乾淨咗,無晒人揸船都係另一個原因
好多人無睇過龍珠?
依家個設定就係平行世界既時空穿越
所以依家有好多時間洪流出現
杜拉格斯返去幫悟空咁

漫畫都係咁 所以有喪屍marvel 九頭蛇ca 等世界
要particle就得啦咁講真
仲緊要過啲stone
你有particle有部機嘅
講真bw, im死咗洗乜喊, 好容易就可以捉返嚟
而家唔夠科學家for下個phrase

Pym 老 唔會再出場

得番Hulk同BP個妹

睇黎Phrase 4 BP個妹好重要
推動成個mcu發展

睇下佢會唔會盡快加番Mr fantastic 頂番Tony個位
咁自私?
要握拳頭先用到能力 , cm阻住佢所以握唔到
依家有人搵上門當然主動去搶
加上如果復仇者唔還石2014thanos就無可能齊石
已經講咗,2014年thanos 穿越時空搶手套,nebula 死咗都屬於重大改變,呢啲大改變已經令到佢哋個時空獨立左,產生新嘅支線,咁咪冇影響到現金主宇宙囉

解釋晒㗎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞