慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 12

1001 回覆
37 Like 5 Dislike
其實佢呢種轉變都正常
2014年既佢係GOTG 1都係呢種奸角既氣質
加上佢知道自己係未來係成功既
而無被消失既另一半人諗到方法去逆轉佢辛辛苦苦建立既結果 咁佢好自然都會想盡辦法消滅哂眼前呢班阻住佢既人
上集佢為左搵石先唔大開殺戒 你睇今集就算Thor(雖然變左肥佬)用stormbreaker都唔夠佢打就知佢今次係認真想消滅哂所有avengers
我覺得咁寫其實都幾立體
一班人想逆轉個結果帶返所有朋友家人返黎 無論用咩手段
而Thanos亦都用盡一切手段去確保佢個個成功既未來
兩邊都呼應返今集既口號 whatever it takes
成間戲院得佢知嫁炸
古一要還banner還石係要確保自己條timeline可以跟返正史
佢都係想還番個盾同觀眾講退休姐
你理得佢幾時番左來好嗎
可能去埋earth616玩完番來都得
im死前都見唔到個女
得我嗌咗出嚟
派最唔打得既兩個去拎心靈石係咪陰謀黎
你地自己揀一個去死啦
如果話peggy可能之後同cap分左手得唔得
無話佢地一定要到老架嘛?
係唔好出左d無石既分支姐
想知thanos佢把武器係咩料
連釩合金都打得爆
屌細力啲
其實end game 佢唔係為殺而殺
而係嬲
明明已經成功左但班友冇感恩仲要改寫返個如果
令佢明白殺一半人D 人唔會明白
咁不如由0開始再限制到上限為50%咁
差佢地就唔需要明白100%既傷害而開心咁生活
佢應該係門口問曬所有人
avg2同ironman打,thor3競技場應該都殺左好多人
我既理解:因為我地結局睇果個係b 時空,b時空照樣會發生avg1234所有事件,隊長做凡人觀眾到最後先去搵sam。

導演最尾拍呢個比我地睇,因為對CA黎講係最美滿
以為係heroes個日本仔
我諗thanos從來冇諗過殺人係壞事
佢稱殺人為mercy
我估殺人係佢眼中都係對生物嘅救贖黎
因為唔死咁啲人只會邁向滅亡
咁倒不如一次過死q哂唔使受苦
其實以前既thonas去左2023打大戰跟住輸左
咁美隊番去以前之後等原先個美隊變雪條
再出黎同佢女友跳舞再做美隊
而因為thonas穿越左去未來輸左
所以美隊果條時間線上根本唔會有IW
所以個盾就無爛到,可以安全係湖邊交接
只係原先係美隊重做緊雪條咁解
尾戰唔夠喉,

如果多D SHOT係唔同人同BLACK ORDER打就正,話晒BLACK ORDER係Thanos主要戰力,剩係DS要再打烏木喉,HULK同Black Dwarf打已經好有張力

而家覺得有D急
Scoot 一開始係停車場個食蕉係 Dr Ken
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞