慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 12

1001 回覆
37 Like 5 Dislike
無咁快唔代表無加入喎
ff都唔撚俾惡撚過共產黨
pish
thor 冇左d肥肉嘅話果下可能已經死左
最後有幕係
兔仔背抱保護Groot減少衝擊
I am Groot (dad)

第一刷睇完好滿足,叫大家都收尾收得好。
第二刷睇完抑鬱

ironman , captain 都完
除左gotg 3 期待之外
冇咩角色再咁有氣勢,咁熱血,咁有feel

WS, falcon, SW, vision , Loki 去拍電視
BW 前傳就完
雷神沙律少左cap 同 IM 兩個基友,
就算單挑,同gotg 一齊都係吸引力減左
其他新角,興趣同喜歡程度真係差太遠。。。

好開心佢地收尾收得好
但好空虛,之後唔知睇咩好。。。

sorry for 1999

2019 thanos一開始講左 用石黎摧毀石
官方一早俾左回應最少兩個phanse都唔會見到xmen
都唔知仲FF黎做乜
其實想知hulk 同IM 今集彈手指有咩具體作用
上集Thanos 就消滅左一半人口, 點解hulk 又可以帶返所有人返嚟, 跟住IM又淨係化灰2014 Thanos 果班人? (我係咪Miss左好多嘢)
見到最尾廢老巨腸俾個盾黑鬼sam都唔俾冬兵真係好衰⋯⋯

一時間好想捉巨腸返入部時空機,但唔俾佢戴手帶,好似蟻俠咁返老還童,叫佢繼續做返巨腸⋯⋯

等等⋯⋯當日做實驗知道會返老還童又在生嘅唔計巨腸得返蟻俠同變型俠醫,唔通巨腸係特登唔俾佢地嚟送客,驚真係會幫佢返老還童
如果無哂石,咁會唔會少左好多故事寫?定d石有機會係某d地方再現
果一刻佢已經冚家剷咗啦
你當齊石手套係如果電話亭
cm
bp2
gg2
其他要觀望
雷神見阿媽 同 im見老豆都超想喊
所以呢
已經有唔同平行時空出現咗
即係話rdj既im同sc既bw唔排除會出現返(我唔想咁但老鼠要賺錢你無辦法阻止
當7粒龍珠咪得
齊晒想點都得
Agent Carter入面Stark屋企個管家Jarvis都有出場
係咪第一個先喺劇集,再喺電影出場嘅角色?
仲要剪返個靚頭
有手套想做咩咪做咩 你當龍珠神龍許願就得
hulk咪係後面囉
自膠先 無講明同peggy結婚 只係有同人結婚
Thor: give me that, you have the little one
其實我唔記得左Thor沙律果個位係咩
睇到佢阿媽叫佢食沙律
依稀有印象係咪new asgard果度講過
好似係根據彈指個個人既意志產生後果,有d似龍珠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞