慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 12

1001 回覆
37 Like 5 Dislike
覺唔覺captain講i can do this all day果到有啲唔啱context. 少少out of place.

平時佢講呢句, 係比人打到一仆一碌, 佔下風仍然要堅持果陣.
佢係呢一集, 比人打左一兩拳, 五五波, 無啦啦講啲咁嘅野
所有野都引導im要死
其他人根本搞唔到依個宿命
有樣野唔知miss左定唔記得想問問
塊面有橙色nebula比thanos捉左後,
2014nebula拎左佢塊橙色黎扮佢番現代
2014nebula點call成隊軍隊入quantum realm?
唔係要用pym particle嫁咩?
Tony Stark個女好cute
I love you 3000
Starlord跳跳下舞俾WM打暈又係好好笑
Btw佢咁耐無黎地球一黎就打大戰
Nick同女權隊長又一句野都無講過
唔好咁啦,stan lee咪又係一樣
antman識變大真係好正
單對單打仗. 仲同你玩乜花招
一腳踩死佢
我想唔記得

因爲而家要戒J
想confirm一下
Scott Lang開波係有變大打
但之後佢同Hope 變細去拎時光機
同時間有無隻大隻Antman同埋Janet參戰打已經唔係好記得
所以先問大家
我都覺 成隊crew執緊野咁
I love u 3000
應該係啦
但係都要比少少片酬. 有樣出所以落credit
Pp唔係講左佢好似暈左之後即醒番
之後Ds就開Portal話Ca需要大家
第一集avenger佢成日比人笑
其實隊長除左還番的石
係咪會還埋個hammer 最尾🤔
無限支箭
Starlord分分鐘識唔到成隊gotg tim
Suppose係
time travel 唔討論啦

但spidey一定係下個phrase既主角

仲有xmen點加入

宇宙線無左fantastic 4其實又係好難拍

而家有番 又點加入呢

地球線Marvel已經飽和
好難係過去再加入Mcu
Fantastic 4 Xmen會係咁多大事件中不被發現

唯一係用番spidey既方法
用2023角代去加入佢地

放棄漫畫既時代背景

姐係話fantastic 4 and Xmen都係經歷A1234 期間受到某種因素影響突然出現

要好似Cm咁拍都難
佢地無上宇宙呢個excuse
Thanos竟然拎得起storm breaker 之後插落雷神到
諗起當年入場睇IM2以為只係花瓶角色,一路到元祖復仇者成員
真係有d感動
但係連一句對白都無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞