慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 12

1001 回覆
37 Like 5 Dislike
咁都拎到優越感
想問世界b個thor,可唔可以召喚返去左世界a個鎚架?
佢手上咪有個時空GPS,幫自己定位
你唔洗當佢留白,你當佢自己開左分支宇宙為左同CATER一齊就得,你唔開個分支根本就講唔通,ANTMAN果個就話當年佢以為係TONY老豆偷左佢D粒子而嘈交,原來係CAP偷,可能呢部份係主流字宙既一部份,因為佢地無番去還到粒子
踩落地再磨幾磨收左皮

永遠壞念
隨時以前cut淨既鏡頭再加rocket入去
反正全cg無對手戲
諗住解下peggy張老公相啫
cap出現番呢幕係真係有bug,
不過雖然係咁,呢個真係cap最好既結局黎
突然諗
Vision始終都係得3歲命
2015-2018
佢暗示埋結左婚添喎
Ant man 今集勁咗好多
未睇,但化灰既人點應對無左五年既時間?
食過wanda 抵死
電影無講
漫畫可能會有講
得3歲,但有得屌Wanda
遲下有eternals套戲又可以睇下Titan係有幾勁既一個種族
都仲係唔明老隊長個盾點嚟
其實cap有講條河多返好多鯨魚
在漫威漫畫世界中,汎金屬是一種罕有及來自外太空的自然生成金屬性物質,而它們可分為兩種形態:

瓦干達種
瓦干達種汎金屬是最常見,亦可以簡單稱為「汎金屬」。是在非洲小國瓦干達的本土稀有物質[6]。瓦干達種汎金屬可以吸收近乎所有震動,包括直接施加在上的動能,吸收了的能量會儲存在組成物質的分子鍵之間,亦即是吸收的能量會使其物質更加堅固[7]。儘管至今仍然未知道可以吸收能量的實際數目,但是知道汎金屬吸收能量的數量是有一定的限制。有一例子是石油集團Roxxon公司曾在南大西洋的小島上發現以汎金屬組成的地基,他們發現必須要用炸彈爆炸破壞小島及其汎金屬地基結構,雖然汎金屬無法承受爆炸能量而被破壞,但是仍然能夠吸收爆炸所產生的聲波而避免破壞周圍環境。

南極種
南極種汎金屬更適當稱作「反金屬」,這種汎合金的同位素是於原野島發現的物質。這種汎金屬能產生帶有獨特波長的震動波以破壞其他包括亞德曼合金間的分子鍵及使其液化。

可能字宙中仲有其他金屬無講呢
柒頭咪潛啦
所以佢用呢個量子技術縮細成隻Sanctuary都唔出奇
咁咪啱囉,正如偷粒子咁,美隊返過去隱居都係主流宇宙嘅一部分,唔會開多一個分支出黎
今集啲打鬥好似普通咗啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞