慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 12

1001 回覆
37 Like 5 Dislike
同意
今集變咗衝動野蠻大魔頭
始終係電影黑鬼Sam係大好人
ws殺過tony老豆 雖然兩個都做過
叫佢減肥
上集佢係主角 今集佢係奸角
係 我諗羨慕死其他AOS 既演員 如果可以show 幾個2012街頭英雄既鏡頭都好
手套+齊石=拉丁神燈
有咩願望都可以達成, 佢嘅功能唔係消滅一半人口
其實Endgame如果要放電視角色落去客串都唔係做唔到
影半秒Defenders或Agents of SHIELD係Dr Strange portal行出黎,唔使話拍埋fight scene
已經J死班電視劇fans
不過算啦,出左Jarvis已經好驚喜
snap finger = 實現願望
Thanos = 隨機消滅宇宙一半人口
Hulk = 將被隨機消滅果堆人全部帶返黎
Stark = 將Thanos同佢帶黎既馬仔全部消滅

p.s. snap finger無辦法將唔係用snap finger化灰既人復活
計出場時間感覺唔會少過IM好多
佢之後點寫都好,我覺得都無損endgame嘅完美
但係復活唔到已死既人
這部電影沒有尿點,也不建議結伴看,一個人看比較方便哭。

真 同fd睇要忍著唔喊出黎
佢夠講iw分part1同part2啦
而家?
你咁撚惡做thanos一個啪手指殺撚曬ff既人啦
可能如果比WS, FALCON就真係成世做配角

而家可能WS+FALCON可以有另一個火花出現

BTW, 之前話WS接手做CA真係J到出血
女拳隊長咁好打,成場無影
臨尾出黎想收頭,想現實啲女拳一樣
佢拎住手套時啪手指許願咪得囉
體質咁好,佢啪IM就唔使死
Wong: 仲嫌唔夠多人?
都兩個宇宙黎 可能b宇宙thnoas唔想a宇宙thnoas心血化為烏有
你啱 但依家又唔係要睇冇鎚個條線既宇宙 你睇緊係endgame 個宇宙
慳時間,都知d石已經比未來班人集埋左一齊,搶過嚟快過再逐粒搵

幫啲電視友解答咗
兩個宇宙大致一樣,分別只係唔見左個鎚1秒,可以當同1個宇宙,唔似殺thanos果類事件明顯有影響劇情。
我覺得呢句係導演想講比觀眾聽
所以cap還石會跟個槌
同埋 時間性上 A時區過1000秒=/=B時區過1000秒
所以唔會𧗠生多個時空
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞