慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 12

1001 回覆
37 Like 5 Dislike
冇大個仔應該灰左啦
打完大戰見GG仔冇事 感動 得唔得?
兩個都死過返生
見面感動有幾奇
斬手呢個位唔知mcu 要玩到幾時
我反而諗緊點解5年都仲有白色頭髮,照計一早甩哂色
hulk有講過 現在時空只係過左5秒 但係ca係可以做晒所有野 留幾耐都無所謂再返黎

我覺得有兩個可能性

1) ca還完野之後,除左個定位器無傳送自己返黎。ca還完野就同peggy跳舞再平凡過一生。
(ca打左血清 生陳代謝會慢過常人 所以peggy死左佢都未死都唔會係bug)

因為ds講左得一個未來係得救,ca還完野之後都應該會回歸主世界線去完成循環。

(即係雪條ca一樣會解凍 一樣有a1234 還野嘅ca因為係未來黎,只要佢隱居就唔會出現問題,最後佢平安渡過晒 再喺需要還野嘅ca傳送走之後出現就得)

2) ca還完野再同peggy跳舞,ca就喺第二個世界分支生活。而ca喺第二個世界過完生活後,再用定位器5秒後回歸主世界送盾。
係咪得我知i am ironman 係致敬緊im1?
要粒子同部機導航要穿越到時空,咁老隊長邊度有機比佢用
二刷左,發現BW有機番生
點解
其實av3吹到cm點樣一個救全宇宙
實情佢最大作用係救返im
咁效果上佢同救Antman出嚟隻老鼠有咩分別
BP都未係Avenger,但之後會入都唔奇
一陣會有人話你呢個有bug
Happy仲要講多句tony最鐘意食

其實呢句好似多左 畫公仔畫出腸
可能只可以話thanos唔識science
其實佢地都知道要得到soul stone 就要殺左最愛既人一早就計劃好想推鷹眼同bw 去死
btw 咁姐係鷹眼最愛係bw
同埋點樣還原番soul stone
拍攝手法
你諗下ca著住套甲係部機出現個情境好似蟻俠搞笑咁
咁拍就好有退休既意境,雖然變左有d講唔通
睇下官方會點兜
其實睇編劇想點寫,最後Hulk突登講話「我有嘗試帶佢番黎」姐係佢啪手指既時候有許願佢番生,姐係就算佢番左生所有人都唔知,加上DS唔知佢死左。所以佢番左生都係係伏米亞。所以睇佢點寫,唔係100%死左
唔知架
就咁交返粒石比red skirl
Skrull
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞