慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 12

1001 回覆
37 Like 5 Dislike

鷹眼(無左靈魂)
有冇人同我一樣見到Tony就死果陣會諗起Deadpool
老鼠安係架車出黎解救番壞左既蟻人
我自己覺得1最大機會,亦都係我覺得最美滿嘅結局
1可以解釋到點解定位器會出聲,點解唔喺部機上面出現
我自己覺得 定位器因為係同一時代,所以唔會再傳送一次,無傳送就唔需要解釋無喺機上面出現嘅問題
翻黎之後少一個
你要明白全部石都要響某一個時間點「借」同「還」

就算好似你咁講,身處於主線嘅都係BW都係死咗

問題嚟喇 佢跳嘅話 理應手上有帶 但佢冇嘅?
BW番生左,大戰點會仲有Soul Stone?
Soul for Soul ....
唯一處理得唔好係班納 原本以為會好似隔離幪面超人咁班納同浩克兩個溝通 最後互相認可對方 二合為一
隻艦佢唔搞啪手指果下都搞掂
見返哂啲人好感動
好正
做戲咁做姐
如果係CA同IM去
佢2個都未FD到係至愛呢種程度,真係跳左落去都未必拎到
冇,但睇完av3彩蛋個個都會咁諗
主線個黑寡婦死左 你改變過去都唔會影響到未來
你講個個情況係平行時空
好看的電影
最後大戰三巨頭有幾下都好似就死咁
睇到好肉緊
最後史達先生撻完手指無曬表情以為死咗
見佢講返野又以為會冇事
點知都係死
好似坐過山車咁
隻女權 出少啲仲好
如果peggy一直保守秘密就講得通
有冇留意到ds 有冇傳送手帶 有巴打話見到
有冇解釋下Loki 其實死定唔死?
應該派IM同WM去,WM可有可無
Cap佢就係用咗佢個prototype,只此一個,佢有講當時收集到嘅vibranium 量只夠整呢一個,佢講嘅prototype 係指佢本身想介紹俾佢用嘅其他高科技盾。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞