慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 12

1001 回覆
37 Like 5 Dislike
古一果到講
如果無左石 未來(主線時空)就會得救
但佢地個時空就會生出支線
無左石唔夠黑暗力量打 唔跟主線走
變成另一個平行時空

之後Hulk同佢解釋只要佢地即借 再靠手帶即還
係歷史改變前 可以撥走左條支線

佢地可以咁做係因為條手帶可以自由跳到唔同時間點

戲入面圖解埋
IM 同 CA 唔會再拍
咁THOR同HULK仲會唔會拍?
其實都係FAQ嚟
套戲本身有少少戴頭盔. 唔想啲人drill係平衡時空呢樣嘢
因為好容易好亂
點會廢,佢有心唔死佢一定都唔會死,最尾古一係信dr strange有能力保護地球,就安心咁走,dr strange有話過想救佢,古一話唔洗
Karen Gillan
不過有一個屈機既地方
就係已死角色 可以由過去 黎現在生活落去
比較好奇點解蜘蛛俠過咗五年佢啲朋友都重係讀緊high school,唔通佢同佢啲朋友都全部變做灰
好難分身其實 打爆加船 又要打兵 又要顧隧道 又要打thanos 搞到分神
攞黎害死人用
唔走只係係佢自己個時空贏,復仇者果邊個時空就會un do哂佢既工作
Doctor who
黑寡婦好似同個個都有路咁既😂
佢同鷹眼係咪av1 撻着?
可能遲到
下個post應該置頂
要有人再返去past捉d人過現代先掂
不過就搞新支線出黎
Amy pond...the little girl waiting😭😭
我覺得會返老還童係個theory唔啱 手帶唔係重點 手帶只係幫佢定位
再者falcon做隊長我覺得無咩問題 winter soldier 都有white wolf呢個身份
falcon繼承CA都重係麻麻地接受到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞