慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 12

1001 回覆
37 Like 5 Dislike
殺左2線ca就得啦
唔洗煩
其實星爵好慘,希望下集可以追番葛摩拉
迪士尼係老細,救世主當然係老鼠
玩具生產商又要出黎搶錢啦~~~~~
仲有導演個女做鷹眼個女
咁可能有人知唔出聲姐 唔一定即場要show 出黎俾人知你係知
得佢同棵樹
用名劇透咁好咩
第5/6點古一同hulk果段解錯左,對話重點係原點原時間還石先無分流,即係古一話唔改變過去就無分流,亦即係改變過去就有分流,呢樣野hulk講解殺baby thanos都解釋左,重點唔關還唔還石事,改變過去就會有平行時空分流,唔會影響現在任何野,呢個concept成套戲解左好多次。

自己殺自己/thanos早死無觸發到滅一半人口事件呢類事點樣還石之後融合返同一條時間?佢成套戲已經講左無數次改變過去係會觸發平行時空,淨係hulk都講兩次。
Time stone俾返古一
其他個啲是但跌落海算數
俾邊個 邊個用都係打餐死 到最後Thanos又會黎搶寶石
所以佢先唔同sam講佢條女嘅野
我就覺得佢前半鋪得好
再講一次 改變左既過去不影去現在發生左事實
但CAP手上面有介子,證明左佢開左個分支宇宙過左一世,所以先咁老,

可能係分支宇宙做左CAP,咁無人去搵冰封左既CAP,
活到CATER老死左,先用粒子番去,再交埋個盾比SAM,咁果個分支宇宙到未來就可能無STEVE呢個CAP,或者一樣到AVG1,冰封CAP出場

但已經係另一個宇宙既事,不過因為無拎走到STONE,,所以時間無崩潰
威,好型
Chow係邊個畫面出場
唔討論time travel既野
覺得今集既thanos無IW 咁有深度
今集好似為衰而衰
"你地阻止我平均世界 就要殺埋你"
佢有解釋rewrite個世界
但今集就表現得 我係大奸角 為左襯托成個AVG而出現
有無人都咁覺得
利申: IW最鐘意thanos
之前睇新聞唔係話cast咗13 reason why 個女主角?佢係endgame 做咩角色 留意唔到佢
咪係,套戲講左數十次係玩平行時空,古一同hulk果段都唔撚係解還石之後就修正哂d平行時空,係解唔改變過去就無平行時空呀,仲要貼幾多次呢段呀
hulk未能夠好似avg4咁受控制之前
係處於一變綠就失控
拆q爛哂啲嘢喎⋯⋯
所以佢avg2先坐飛船去太空 與世隔絕 (然後就係諸神的黃昏果到見返thor
drax
ironheart
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞