慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 12

1001 回覆
37 Like 5 Dislike
編劇想復活vision其實唔難,話黑豹妹有backup就得
由IM1開始睇既話應該冇人唔知
黑豹妹搞到一半抆左手指都唔知要黎做乜
其實
好似會有劇 wanda and vision
比多d女你睇
所以滅霸一定會狙擊佢地
唔會覺得乜都唔洗理最後都會係大贏家
一開波成班人喺度恰退休人仕
antman個女大個左咁多
但spiderman個肥仔同學無變過
化左灰
其實點解唔開始返去偷晒pym啲particle
再番黎慢慢部署
欺負一個農民
antman嗰女無化灰 肥仔同學有
果粒係靈魂石
心靈石係loki權杖
鬼有咁多人手咩
spiderman個肥仔同學冇煙滅?
做番個軀體同搵番記憶plug番落去咪得
計計下後avg4時代,冇因civil war比人周過嘅正規服仇者成員好似得翻鍋物仙......
咁唔怪得之後motherfucker要去收gg仔做兵
Disney+ 會有啦
咁最起碼都會有2個平行時空 一個係2014Thanos死左 (還石都唔會改變2014Thanos既現在) 一個係2014Thanos依然可以儲石 (即刻還返啲石)
上面呢個解釋合理,唯一問題係美隊都要生活番好長嘅時間,再用pym particles去番2023,但如果佢番去過去同Peggy結婚已經產生左另一平衡時空,咁佢點番去我地睇緊嘅主時空,而唔係去左平衡時空嘅2023?

當然都可以後加條rule,所有人都只可穿梭自己本身的時間線,但當美隊已經生活左係另一時間線,咁講仲合唔合理呢?
係咩,咁佢見返peter咁感動做咩,其實都對佢黎講都唔係好耐無見
應該係成班都化左灰等埋7月套far form home會唔會有補完
痴撚線 死過翻生都唔感動得?
洛基走佬同埋thanos死咗呢兩條線已經分支咗,還石都改變唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞