慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 12

1001 回覆
37 Like 5 Dislike
置埋頂得唔得
我同意你既講法
不過咁樣完係隊長條line最好既結局
Tony一開頭揸架audi黎搵隊長,仲以為會係車到大聲播AC/DC
你上google search marvel介紹咁既野
佢有個中文page介紹哂漫畫世界既marvel
rocket 個衰仔可能唔還
Cls 男女之間得愛情
唔夠18歲唔俾入黎得唔得
朋友提返一開波tony發脾氣咪俾左個nano甲裝置captain
之後無左回事
想知 tony 用咩整個手套
Thanos 個個要專登找矮人整
仲要用完就爛
Tony 個隻山寨版咩來頭
Soul嘅能力一早show咗出嚟啦
唔係點毁滅宇宙一半生命
又點將嗰一半生命帶翻返嚟呀
只不過要集齊所有石先夠威力影響全宇宙
電池事件
咁講都係好似rick n morty 個設計
其實會有少少矛盾同奇怪
好容易變咗好多嘢都唔重要
只要一日有pym particle一日都可以玩到你鐘意嘅平衡時空

套戲應該唔係想你諗到咁複雜
佢都要負責任還返啲石頭
唔搞支線唔搞平衡時空
可能rocket 偷左設計圖
小偷rocket
今集啲頭髮染色方面 好專業
IW係白短髮,5年後出返啲紅色新頭髮
擺返係tony心口啦....之後佢都係拍心口一下變身
點會拎佢啲嘢
能力就係化灰不過要齊石
marvel如果仲想比hulk出場
mark又肯繼續做
hulk絕對可以係其他mcu電影做配角
因為marvel有hulk呢個角色既使用權
但冇發行權,因為發行權係環球手上
環球只會係任何hulk solo film既唯一發行方
迪迪尼自己做發行都唔得
如果要拍hulk solo film,首先就要過環球個關
而Spider-Man既使用+發行權一直係SONY
而家只係借個使用權比MARVEL
homecoming farfromhome仍然由sony發行
如果本身美隊返去過去生活,本身都已經係歷史進程嘅一部分呢?

好似Pym Particles其實被未來嘅美隊偷咗,引起Pym誤會Stark做咁樣
應該係燥撚左你地班地球人麻撚煩
我一獲做低晒你先再拎埋石算撚數
導演無玩弄你,你咁多年睇緊既mcu都係有個已經經歷哂end game既隊長係度過緊凡人生活既時空。
幾個post前已經話係咁,係有幾個唔理人,堅持CA喺主時空既1970生活
套戲已經交代左BW當左Avengers係屋企人唔明有咩咁難明
不如講下之後邊個有資格領導 復仇者

我覺得只有ds有資格
個限制就係呢個世界只有Dr Pym同佢老婆
先整到Pym particles
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞