慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 12

1001 回覆
37 Like 5 Dislike
我都係覺得1970係屬於主世界線,即係呢個世界一直有兩個Captain
或者咁講啦,你出現係過去果一刻就係改變左,已經係一個新時空
本身一激動都會變green
以前仲大條都冇問題啦
一係掉返落去
一係畀red skull
塞粒soul入red skull個口扔鳩佢落去,就會re-spawn翻red skull同re-set翻soul個機關出黎
1最大機會係
咁佢個囡真係唔知嘛 講俾佢聽又多左
BW當avengers 係屋企人,犧牲自己換粒石比佢地
我都想知CA還石果陣見到rs會係點
冇~ 但佢搞掂咗 滅霸戰艦
其實講真 用套戲嚟講 佢呢套個拍攝手法係輕鬆愉快咗啲 令我覺得預期個緊張感 沉重感減少咗 亦因爲咁 見到IM CA BW佢地個離去 冇令我感到話好傷心
Btw 真心覺得個中段解開哂各人心結同結局真係完得好好
雖然係Marvel戲 但我覺得佢係結局篇 成套戲比較sad嘅話 我覺得會感覺套戲嘅氣氛會好少少
利申 話曬追咗十年 就算冇喊 由琴日睇完到依家都係有啲好唔舒服 好可惜
佢個time travel一定唔係咁
我真係勁到仆街
互屌但係唔郁手
個人睇法係Cap喺唔改變歷史嘅情況下成功還石並隱姓埋名生活落去 最後去番依個未來
asgardian of the galaxy
bw同hawkeye 去係有原因
其實電影版黎講 ,撇除開infinity stones 力量加持既話
英雄隻揪實力係唔係咁排?

SW>CM>Thor>Thanos>CA=/>IM>其他人
今晚再二刷
要屈hawkeye有外遇屈幾耐
Dllm
On9
係咁嘅話 loki唔返嚟幫拖?
其實隻老鼠係咪致敬緊迪士尼
以前冇問題 憤怒先變大 斷估唔會好多人鍾意 憤怒時xX掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞