慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 12

1001 回覆
37 Like 5 Dislike
走向係im一定要死
咁鬼心急
nebula啲片有齊晒啲石時間, 位置
你可以理解成還左之後新形成既無搥宇宙會取消返
等於古一同 hulk 講 古一整出黎既直線同支線
還石之後支線消失
Bucky自己都知佢唔會做新一代CA
如果佢唔知 佢又點會叫Sam過去老咗嘅CA喥 而唔係一齊行過去?
bucky已經改左名white wolf 可以繼續出場,仲多左件神裝。
CA俾falcon會合理d, 雖然我諗除左nigger(同russo brothers)之外無人滿意呢個安排
同埋明知道自己將來會俾人斬頭仲等劇情重演一次咩
直接殺過去未來仲方便
THANOS真係好癲 1打3巨頭都仲係佔上風
冇錯
基本上唔走thanos係100%穩贏
好多呢啲anti-honest movie嘅嘢
導演自己講過話自己會係反駁角度寫故事

eg. strange要治水, cm話好忙, thor變肥仔...
古一好型
美國隊長都有d自私 自己一個人留返舊時空到生存幾十年
佢唔怕影響未來?
唔好意思,邊PART有Jarvis?唔係好記得
根本cm點做都無用 上宇宙就地球全死
同埋ds方案唯一都係向住im定要死
其實最主要原因係呢個FALCON真係好樣衰姐
Tony話完pepper唔着佢送嘅野
我仲以為講緊ironman3隻大波兔仔
點知轉個頭就suit up 上陣
中間應該cut左好多
tony老豆架車嗰度
得果一幕仔
大師風範
Finally
復活唔到soul stone無人犧牲就無石
dr strange係20條街外做緊手術
古一咪圖解左
你一秒後還番 未改歷史既
條支線都會歸一
佢整左成條銀河圖做時間線圖解
都咁多人仲問
佢話一歸一 就撥走左支線啦

基於佢地條手帶可以自由跳去唔同時間點
佢地即還就會將支線歸一

唯一搞唔到回復唔到既係2014thanos,2012 Loki
(近乎公認行時空)呢兩條線就實出左
2014Thanos有睇都知哂事
2012loki 係為左disney channel 宣傳同鋪伏線
因為下年有Loki劇集

同埋最多爭議既Captain 番過去結婚線
究竟有無開多集平行時空

1.主線
2. 2014thanos
3. Loki2012
4. Captain結婚?(open ending)
戇鳩
用過係唔得既 就算無限loop都要有人死 soul stone限制
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞