慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 12

1001 回覆
37 Like 5 Dislike
應該開返套戲比thanos
想睇佢打交 同交代個世界觀
保養得好囉
手套係因為要一次過用晒咁多粒石
以為蟻俠入面個luis會有份
見有啲笑位有用佢個個bgm
唔知有冇記錯
最後喪禮 鷹眼家人除左佢仔女好似仲多左個後生仔?
壞你老母
如果地球科技咁勁整到手套
咁當初Thanos要班巨形矮人做乜
宜家都好多美魔女
佢跟埋架艦變大
可能Thanos已經複製到pym particles/ 有新技術time travel呢,佢科技都好撚勁
佢用一年時間研究過到嚟都係喺返嗰個時間點
講黎講去都無結論
等官方解釋
唔止縮細, 佢地識成支軍隊去未來
你諗下avenger幾條友, 靠time travel可以做啲乜
thanos成支軍隊有呢個技術嘅話, 真心果啲寶石算係乜
要乜有乜啦, 返去拎就得
可以出技掛
有呢個技術, 仲洗乜靠打仗搶石
咁咪就係無石既新時間線入面果個滅霸會唔成功囉
如果唔還石無影響
咁點解要還石?
矮人果對應該副作用低d
我印象中avg3 thanos啪手指果陣係冇咁樣受傷(唔太100%肯定好耐冇睇返avg3
搭單問值唔值得睇4dx? 有啲想試下
但4dx好似冇imax?
去未來要有bluegirl 係2023 開點俾佢地Link up???
其實係乜水
到時候要聽番電影解述
on9 boss
明明用大絕要reload咁耐

好似上集直接用d 細技 整個月球扔落黎咪算9數囉
其實佢係經歷左Gamora死之後
先更有信念殺一半生物 個目的更加有深度
2014年個個Thanos重只係一個輕狂既Boss
個人鳩估,就算有縮細/Jump嘅技術,佢地只係靠兩個Nebula嘅connection,去locate到2023年嘅position再跳過去,做唔到隨意嘅time travel

二刷時再睇清楚佢點交代先
我覺得佢仲正
其實係無得點解釋
還石純粹唔想搞咁多支線
但係佢地復活咁多人本來就整咗個大支線
同埋一日有呢個科技, 要拎返粒石容易到痺
可能thanos唔知你會唔會還石
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞