慎入 [全劇透] 復仇者聯盟 4 終局之戰 Avengers: Endgame 全劇透 12

1001 回覆
37 Like 5 Dislike
咁咪即係手套有能力馭架六粒石囉
但齊發都係會爆咁解
回到過去還石修補timeline,然後自己留喺過去與Peggy重逢,自然老去,並將盾牌交托予Falcon。還石理論上應修復晒所有時間線,唯獨佢同Loki有啲脫軌(Loki請睇下面介紹),留喺過去嘅佢理論上開創咗一條全新、獨立既時間分支(平行宇宙),所以老年版既佢唔應該「到達」正常時間線既現代,呢個要等官方解釋,暫時坊間其中一個說法係佢用皮姆博士樽紅色液體穿越平行宇宙而來

隔離post呢段就似樣D
我覺得Tyrion Lannister整個隻,就算齊石戴上手未0拍手指前個人都會冇事
但Tony個隻齊石戴上手個下已經開始侵食個人
4dx我試過一次唔會番轉頭 啲效果好阻你享受套戲
d box / imax已經足夠
我諗無計架啦
點樣最後都係 : 做戲係咁. 總之得呢個方法
原來peppy個老公就係未來cap
再係病床到同年輕cap傾計
我覺得怪怪地就係
CA點還番枝杖比班內鬼
如果冇影響timeline
就好似同CA2有啲矛盾

定係其實由個陣已經開左Loki笠水條timeline
agger
time travel 要有
縮細(pym p.)同 quantum realm 2樣技術
再加人輸入座標
諗起, 以後想炒冷飯好易

9up 某個時空比佢地搞亂左(e.g. loki 走佬)

咁佢地一班人就可以有任務, 仲可以assemble 番ca, im 出黎做
唔該ching
咁睇返imax算了

好想快啲二刷
冇,你當住係一個知名喜劇演員做大茄is ok
呢個解釋都應該要置頂,太多走火入魔的人了
ca2有老公相睇
相中人唔係ca
除非cap中出即飛
記得有一幕黑豹叫鷹眼個名,
明明CA3係機場到講話I don’t care
全部人集結個part直程喊左 實在太感動
https://www.youtube.com/watch?v=3uxOvXM7eBc

Imax自然有佢優勝地方係4dx同其他所謂巨幕冇

仲要成套Endgame都係用Imax拍
今集果個滅霸已經係分支出黎既產物啦
佢見av time travel黎攞石
正常都會狙擊佢地搶返 d石既
佢又點會知佢地會咁好手尾會還石啫
唔知dr strange 有冇用time stone fix ca盾呢
Ching,你睇戲睇咁求其就唔好發表偉論,畀人小爆呀
其實玩得time travel實有好多bug
想睇下官方會唔會出黎解下畫
咁一開場既2019無左姐,之後返過去攞左石,又再還返
係,係會出左平衡時空既支線,但都未必一定會出現支線
隊長最尾都返左過去,留左係過去直到宜家既老年,咁d石依然有機會存在係現時點
Pym好快會死
其實今集都叫做睇到cm嘅能力
由當初獲得能力到而家endgame 隔左30年
可以同到Thanos 1on1 佔上風
係輸畀粒石同Thanos急智

無搶到original6嘅風頭 算係咁
呢個真係bug
有冇人諗到合理答案
明顯Tony嗰隻保護唔到使用者,係差過矮人嗰隻的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞