[勿助長代購勿提L’oreal Group 第一頁有懶人包]化妝護膚品討論區#105

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
Beautylish差唔多所有the ordinary都out of stock
嘩真係唔敢用真係等到佛誕
Beautylish大部分the ordinary都out of stock喇
多謝你我諗都係返香港先訂
你個陣食緊幾多 我而家食緊15mg 唔知做唔做雷射好 因為見醫生話食緊個陣太陽都唔好曬 仲要做雷射咁激
media新出隻唇膏都好正 夠平又夠水潤
包裝又似專櫃
不過新包裝好似coffert dor lunasol suqqu 係咪成家kanebo都要用呢種設計
有無絲有用開fresh嘅product?
我混乾 呢排皮膚有少少敏感
之前買咗個fresh嘅面霜 結果用咗一次就覺得唔啱用
都幾貴下 擺喺屋企都係曬
有無用開嘅絲願意接收咗佢
我食10mg一日
正常20mg以下都冇問題
但香港對食A酸打laser都比較保守我唔肯定

至少我係台灣,本身開A酸俾我既醫生
整型外科既醫生同美上美個醫生都話冇問題
請問油性敏感膚質用邊隻化妝水 & 補濕好
最近用CUREL既保濕會出現泛紅
有無人發現sf某d product加左價!
多謝絲打搵日去試曬佢去個gel同cream foundation
係咪匯率問題?因為我有見過sf減價
但佢唔係全部貨都加
TF 4色眼影加到600蚊啦
但係無leopard sun
我眼底有色素沉澱 所以都有用過corrector
如果你天生白既試下用peach corrector? Nars個隻色咁橙係你塊面上面會好明顯
La girl 同ud都有出 但係唔知邊枝潤d 你可以上網睇下review
睇完絲打講,諗住去試一試nars係咩效果先,如果唔岩就去ipsa到試埋佢個遮瑕,有得自己調色,睇片啲人話都唔係好乾等我再行埋你講個兩間試!
我化開淡妝所以冇諗住100%遮哂黑眼圈,有7-8成已經夠,只係唔想變左灰色一達野咁怪
ud loreal group的
買唔到leopard sun 去買住sunset先

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞