[勿助長代購勿提L’oreal Group 第一頁有懶人包]化妝護膚品討論區#105

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
想問下絲打講緊邊枝保濕?
我拎左sample lor都覺得麻麻地
我都想夾幸福肌~~ 有冇方便港島交收嘅人想買
其實自己一個買都得嫁
運費用順豐寄嚟都係廿零蚊左右
幸福肌 落單填嘅地址係咪填順豐地址?
好想買Sunset同Leopard Sun
可以add 我嗎 https://t.me/k0046
買!!sunset好撚靚!leopard sun就方便啲
我以為我買咗yes please就會死心
睇到其他人講Jusme Color呢個粉底分好多顏色⋯⋯ 加上又Blue Tone/Yellow Tone⋯⋯ 有無絲有經驗分享下?飛身感謝~
應該係買完yes please 會更加想買sunset + leopard sun
呢啲色睇極都唔厭
我用左3日 就起左幾粒細粒紅點但中間有濃 係咪都屬於暗瘡黎
LM個保濕PRIMER? 一開始用係幾好用
但之後發現用完之後出油都出得幾勁..... (不過又無話生粒粒定點
諗住用埋枝LM就試L'OR...
試下aesop b3c溝無油精華
睇左陣又幾搞笑
見陳皮都推ezskin
係咪佢自己品牌/有關係?
一講要錢就出事
都建立左聲譽一排
點解會咁低手地而家先嚟搞出事
有d ivan6嘅影子
個人覺得要好白好白嘅人用MR先搽得好睇
ezskin係佢自己㗎
反而想知智能櫃得唔得
我都想知
淨係聽絲打們講過SF站可以
所以唔敢搏 行遠啲寄返去SF站算
買咗sunset 先
之後再念念不忘再買leopard sun

其實如果日日有時間搽 我會好少用leopard sun
但返工要方便既話就leopard sun 好快就可以搽好
因為要補運費
我都諗過
因為近好多
但穩陣都係sf站好啲
絲打們 究竟nars有冇做動物測試?上網睇又話停過又做返
本身想買d調色base 打算買NYX 點知啱啱見到係under Lorel grp 有冇其他粉紅/紫色base介紹?
利申:塊面好黃
想問問係咪備註同寄件地址都寫返順豐站地址就ok?
講起調色依排睇左支sugao既base好似唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞