[勿助長代購勿提L’oreal Group 第一頁有懶人包]化妝護膚品討論區#105

1001 回覆
12 Like 3 Dislike

我覺得絢撫子好靚
已經hit pan
成日想買盒有藍色嘅suqqu
我用呢盒化唔到咁樣化咗等於無化
我都唔鍾意suqqu眼影
講咗好多次 啱啱買未收到勁期待 到swatch上手都係覺得好靚
一化完上眼 下 化咗㗎嗱?
登入會員中心睇訂單詳情
佢會有個出貨號碼,個no.可以直接打落去sf check.
如果仲未出貨,可以wechat/line搵客服問下
我都係減價開始當日落單都係今日先見到sf收件
sf 台灣寄香港日日有飛機,唔洗太心急
多謝各位解答同埋swatch圖
想問下ND即係?
同絲打exactly同一批
+1 但今次買左兩支諗住試下先 驚買定咁多又唔岩用
好燒
尖沙咀facess
我係發貨之後收到email
Huda勁多假貨
唔好貪平呀
真係減價既都係等每年聖誕節、黑色星期五先買
我人中成日有粒粉刺
太肉酸,一定會徹底吱走佢,忍受唔到佢自己代謝
用左一排Guerlain新粉底既感覺就係
皮膚好既時候妝感好靚,出油後有光澤,好J
皮膚唔好果時上完面果下普通,但之後持妝度唔好,唔知點解會溶到塊面好污遭咁
新粉底texture杰杰地,遮瑕度唔錯,都算控油私心加埋moonstone做highlight成個妝感好撚靚

性價比皇黎講,乾肌會推addiction the glow foundation
冬天用都ok,依家用又唔會太滋潤。
質地比較水,但同muf water blend 水粉霜比好好多,addiction遮瑕中等偏低,但可build up
最重要係試過帶妝>10個妝,無補過妝,但個妝感仲靚過啱啱化完咁成個就係奶油肌既狀態唯一唔好就係唔算話太控油 Tzone特別鼻樑出油都幾多下
有人用過covermark草本霜? 覺得遮瑕度如何?暗瘡紅印大概遮到幾多成?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞