[勿助長代購勿提L’oreal Group 第一頁有懶人包]化妝護膚品討論區#105

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
SF啲嘢係咪加咗價
擺shopping cart某啲貨加咗2 30蚊
我仲諗住skincare應該會滋潤啲,厚過the glow 添 之前去ba推介the glow,下次可以試下skincare
我推rmk gel foundation呀我都係乾肌毛孔大,之前30度用佢成日都好靚,冬天去滑雪又無裂,真係勁正
今日去左睇Chanel 睇個枝新唇膏 幾吸引
想問有冇類近Bobbi brown粉底推介?
想試下其他
同埋而家仲有冇人用氣墊粉餅
我都係19號落單 不過我夜晚先落既
可能真係太多訂單 我個status仲係已付款
唯有耐心等下
想請問下有冇絲係asos訂the ordinary?

落完單大約幾多日收到貨?因為急住用但又就黎飛 怕趕唔切
急住用重買asos
我個次用skynet,月頭買,月尾先收到
好耐冇聽人提過rmk
而家仲有冇變暗嘅問題?
我都有睇美上美youtube
其中有條佢話食緊a酸都打得雷射
係咪真
要快嘅話beautylish
我星期一落單 星期五到貨
緊係真
我食緊既時候去打
咁啱嗰期有 不過我覺得係因為我嗰陣第一次用油類護膚品 對皮膚太潤所以先爆
之後停用個護膚品再用rcma 冇惡化 所以應該唔關rcma事
啱啱收到幸福肌 好開心
有冇早幾日收到嘅絲打包膠
好用嘅話可以趕喺呢兩日再入貨
唔係好覺呀,之前我試過one day test既呢~
嗅唔到有喎無睇佢成份,但我無敏感無起粒粒都ok呀~
見倒有絲打分享ct pillowtalk,我又share下
我自己都幾鐘意,因為我本身冇呢啲溫柔色,覺得佢隻色真係靚喺cultbeauty買32.5英鎊我覺得個價都ok,不過佢真係幾細盒同比較淡色,鐘意顯色度高嘅絲打就唔太啱

化眼妝唔叻,將就下睇下隻色,無視我啲眼紋
搭單問埋有冇絲打有買到pillowtalk個blush,好唔好用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞