[耳機撚]召集大耳牛,台式耳機系統用家(3)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
啱啱整好左部amp,開心仔
搞高電壓野有咩安全措施?
安全措施同其他低壓線路差唔多,但係焊野焊新機嘅話一定要洗板,焊完之後搵90%酒精沖塊板,刷塊板,如果唔係啲松香有機會會喺高電壓下short 左 啲接腳,令到佢燒機或者出問題。如果只係維修嘅話接腳之間嘅松香都最好刮刮佢
見過啲diy 靜電amp 都係咁收皮
如果Stax 係諗住賺錢的話,佢哋就唔會破產幾次啦
其實好多耳機公司都係咁細,得seen同byer先係大廠。(仲有有得上市都唔上既wifiman)

你睇mrspeaker個老細,要用私夥野黎display

stax都係食老本 昭和老個班都退哂休,而家得班新手。最壞係識做舊野唔識
邊有幾次,得一次咋
同埋係本身財務有問題先搞到咁
新stax只係由原本舊既staff重開,某程度唔係舊stax.

仲有009s無缺貨,係日本任買任試。因為我先買左隻。
009S
009S
009s
我見官網長期sold out, 原來門口面有現貨
VGP2019結果出爐

https://lyra.media/news/visual-grand-prix-2019-headphone-VGP/
009s
HD700
好想見識下VECLOS
PANSONIC都有獎🤔認真冇留意過
in ear方面再次証明kse 冇對手
希望stax會唔會好似Apple咁愈做愈冇特色
009s
原來攞獎嘅好多都可以係老型號
對victor 隻iem 有啲興趣
好撚靚
証明好聽先係真理,不論新舊
我見DL-103都有金獎
隻野出左五十幾年
ifi iPurifier AC都有電源金賞
好似冇audeze
hihiman同fostex都冇
架仔唔愛hihiman
seen記8系全家入賞,有utopia都無hek
獎嘅野真係好死嘅
我覺得又唔需要太睇重啲獎
最後斬係狗衝左部a4bl同埋t60rp返黎

期待煲開之後啲聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞