[耳機撚]召集大耳牛,台式耳機系統用家(3)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
放nxn500

淨機架已放

港行有單有盒過保

Tg: nxn500

回錯
喺官網撳咗部1541 希望盲狙成功
未試過呢部,多數player校大聲d應該夠聲
亦視乎用咩headphone
大陸機好多偏大力,推headphone大機會夠聲
soekris 分析力是咪差啲
分析力我冇刻意去聽,個人認為dac1101分析力唔錯
最突出係音場層次分明,聽大型交響樂好清楚聽到每種樂器距離
2.5k 買sony 1am2 定wh1000xm3好?

屋企聽多,用開sony a55聽.
wh1000xm3
1am2未聽過,9估好過wh1000xm3
有線,可用4.4平衡
HD6XX 到,又一段漫長動圈熱身之旅
咁2.5k 左右有冇其他推介
HD6xx, HD58x, DT990, K7xx, ATH-AD1000X
thx 巴打#hoho HD6XX, 58x, dt990

用A55推okay?
推HD58x冇問題
HD6xx, DT990, K7xx, ATH-AD1000X就唔肯定,volume要校大聲d
其實6xx對比650條線短咗而且易推咗? 我仲以為一樣
屋企用緊homeplug, 呢幾日都仲未用過隻esp95x
唔會易推左,只係要有聲出唔難
try ifi ac ipurifier
上網睇最人講, 要買3隻, 都成幾千蚊
唔開音樂你有冇電流聲
即係好似啲電話播蘇差緊電啲聲
屋企用緊homeplug, 呢幾日都仲未用過隻esp95x
try ifi ac ipurifier
上網睇最人講, 要買3隻, 都成幾千蚊

source: https://www.head-fi.org/threads/ifi-ac-ipurifier-video-mini-series-the-look-the-tech-the-lowdown-more-added.867852/page-5
再搵搵資料, 佢好似冇香港插蘇既g頭, 睇黎唔洗買了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞