[耳機撚]召集大耳牛,台式耳機系統用家(3)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
我本來只係諗住007
唔該哂巴打,等我得行出去試下009既聲岩唔岩我先
carbon 配009 尖聲 , kgsshv 非carbon 版 暖啲配009就ok, 不過我比較鍾意009+kgst
009s 就乜都得,好侍候
thanks,咁我繼續儲錢上009s
個人唔好膽,可能未揾到啱自己膽機
睇黎巴打可以諗下009配kgsshv or just
*kgst
btw 009S 27K邊度有
咁就007啦,調音無009咁現代向。
009s既暖都係基於009上。
我啲資料比較多係睇佢以前個官網(a8 時期)同headfi 加埋之類返黎的,佢而家改咗版面唔同咗
我記得以前係會叫人戴住headphone取一次,唔戴headphone取一次
因為戴住headphone絕對會影響聽入耳嘅聲
我去ect showroom試完再同你講,話唔定到時會中意009
有機會佢會收埋啲demo,所以最好去前打電話問清楚,比佢set定機先,咁可以慳返啲時間
大家會用咩DAP做reference?
我用開dpx1,覺得推力唔夠,想試下其他野
好,唔該哂巴打。仲想問下除咗佢之外邊度仲有得試
燒友屋企
或者等展覽
D(X)A,不過果度試野好唔自在
其實點解一定要找009,L700都係隻好正既靜電耳機。同樣就係日本產。
除非你有旗艦情意結,預算唔高玩Lambda系列仲好。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞