「穿越+科幻+少甜」《新婚的我搭上了鄰家少婦》- Season 2

842 回覆
52 Like 6 Dislike
我都嚇左一跳
竟然又有多一段文
我都嚇左一跳
竟然又有多半段文
但果幾句都當一章
好似少左啲喎!
63章唔算數,太短
響巴都值得一讚 好少一日兩更啦
響巴第二發少左
求其巴你估響巴仲好似後生仔咁 幾發都咁有力咩
保安宜家回春
可以出多d
突然諗到,無音一開門都回到以前,阿平都係現場,佢會唔會都係回到以前?
唔會. 阿平個說話方式同表現, 根本就係一個戇鳩鳩生勾勾嘅少女, 唔會係一個有過經歷五十路嘅思想行為.

所以阿平喺俾iTom女女女之前仍然都係正常嘅阿平, 不過有iTom在場, 阿平會唔會俾iTom扲去做實驗而經驗值+30年就另計.
《新婚的我搭上了鄰家少婦》- Season 2 

《第六十四章》

--------------------

打開大門令我驚訝既係企係外面按我鐘既人係 – 阿媽!

「阿….媽….點會係你….. 你….去左邊啊…..」我完全冇諗過佢會突然出現,阿媽明明係失蹤左成個月時間,當人人都搵唔到佢既時間佢竟然出現係我面前。

我已經唔應會同佢之間既關係,將佢緊緊抱住係懷內。

我唔知道佢會唔會誤會我同佢仲有機會,亦冇考慮自己同佢係同一個年齡層之上。 我抱住佢真係出自我同佢係母子既關懷!

「阿媽…你去左邊啊… 擔心死我啦… 人人都搵緊你啊! 公公婆婆都好擔心你啊!」緊抱住佢既我一輪咀不停問佢野,不過佢冇答我。

突然我感到一陣異樣! 好凍!!!!

從佢身上散法出陣陣冰冷! 我只可以係阿媽身上有輕微既抖動發出。

唔通佢失蹤期間受到好大驚嚇令佢仲未回過神來?

「你冇事下嘛?」我放開佢想睇下佢有冇事。

阿媽雙眼空洞冇神,就如同失去靈魂既身體一般…我睇一睇佢既打扮… 佢既衫裙係膠質既,就好似… cosplay打扮一樣。

「阿媽…你冇時嘛….?」 見到佢咁既打扮真係好擔心,佢唔係會玩cosplay既人, 我唔信自己阿媽會玩cosplay…

「…」阿媽仍然冇回答我,只係微微抬起頭同空洞既雙眼呆望住我。

「… 不過入黎坐下先…. 我地有事慢慢傾啦….. 總之你返黎就好啦…」 我拖住佢冰冷既手入屋,為佢安排座位比佢休息!

我地慢慢一步一步行,拖住佢我覺得佢走動得有少少唔自然! 好似雙腳拖行一般。

我唔敢回頭睇佢,我好怕佢係我面前爆喊… 從佢冰凍身軀加上腳步拖行再配上佢怪異神式同完全唔想同我交流既態度。 我大約聯想到佢好有可能係失蹤期間發生左一D唔光彩既事情…

我唔想去想…但腦海卻不停在製造出阿媽比人強姦既畫面……..

到座位旁,我先叫阿媽坐下來,再拎出電話打算打比公公婆婆,想通知佢地阿媽黎左我度。

我想了一下,係唔係應該打比Jeffery先呢? 話晒佢都係阿媽依定既男朋友,如果同佢先交代一下先再通知婆婆。

我同阿媽講:「我打比你家人先。」 同一時間我走返去大門準備將大門關上。

「噢?」 行到近大門位置,無音就黎到我屋企。「你做咩事….」

「下?」 單手拎住電話另一隻手準備將門關上時,一隻凍冰冰既手捉實我。
《新婚的我搭上了鄰家少婦》- Season 2 

《第六十四章》

--------------------

「噢?」 行到近大門位置,無音就黎到我屋企。「你做咩事….」

「下?」 單手拎住電話另一隻手準備將門關上時,一隻凍冰冰既手捉實我。

大丁同埋嘉實咁易撞野既
呀平死左
無音見唔到阿平……
買定離手! 究竟阿平死咗未
死左
大家唔係好x憎alice咩?
佢死左大家唔高興嗎?
響巴惱羞成怒

阿平要搵人算帳就搵響巴啦
始終有d懷念阿平 雖然佢又港女 又出軌 又淫賤 又4p 又搵人埋單 又無身材 又賴呢樣果樣 但唔計呢d都算係個好女仔呀
要揾台灣佬超渡阿平
樣樣缺點都唔計好難唔好
唔計上面啲野
又真係幾好女仔喎
原來大家都唔介意飛機場
又唔關飛唔飛機場事嘅
當佢係普通人黎睇
今次嘅業力好重
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞