「穿越+科幻+少甜」《新婚的我搭上了鄰家少婦》- Season 2

842 回覆
52 Like 6 Dislike
性誕快樂 失身夜平安
失身快樂
有冇人未失身?
推post
a0
仲未有文?
忙到Hihi
大家忍耐
ok!
響巴加油
*本故事絕對只係亂寫一通。 文中所講既人物、情節與現實中人物如有雷同實屬巧合! 作者絕對係一個愛國人士!

《新婚的我搭上了鄰家少婦》- Season 2 

《第一百一十八章》

——————

「啊呀...啊...好勁啊! 啊...好大啊...」Minnie 坐係我身上搖晃著,兩個肉團跟隨著身體節奏上下左右的震動。

「唔... 到我啦... 皇上比我!」䑛著我右邊乳頭既阿Grace按捺不住,一手輕輕推向Minnie 示意要佢讓出我既龍舟。

Minnie合作地離開左,grace立即補上將自己小小既陰道套上我巨龍之上:「唔...啊... 好大...」

Grace比minnie既胸來過更凶狠,兩乳擺動得更加有視覺效果。

Minnie下身空虛得很,主動要求我用手指將佢濕潤既小穴帶來歡愉:「啊...皇上... 人地唔夠呀~ 用手指啊...」

我將中指及無名指合上一起插入minnie那欲求不滿著洞中恨恨地撩弄。

「啊...」Minnie 瞬間被弄得高潮疊起:「皇上....好勁呀... 哇...啊...」

Minnie被我手指弄得噴出大量淫水。

同時,peggy正落力地為我吸吮乳頭。 另一位妖艷美女Louise正同我四唇交牒。

大床上的床邊亦有幾名女生在互相挑逗對方,發出陣陣引人入性既叫聲。

「啊...嗚....」

房內就只有我一個男人同依幾個女人,仲有兩個戰鬥型初音。

我相信我在處於全世界男人都夢寐以求既境況中,被多為美女圍繞身邊。

「啊...皇上....好勁啊...啊...」

「呀! 唔...唔...好想要啊皇上!」

「唔...皇上我奶到你爽唔爽?」

「啊...啊....」

房內充斥著性愛歡愉既聲音。

但我總係覺得好唔真實,我一d都冇開心。 見住一張一張美女呻吟興奮既畫面,我完全冇興趣感。

我知道佢地都唔係真心,一切只係佢地既表演。 只係佢地做戲出黎比我睇。

「啊....皇上...射左好多啊...啊.....」 我到底射左係邊個女人之內已唔係重點了。

「啊....」我好似已經係依個下午射左幾次精,開始感到有點疲倦。

「皇上! 人地仲未比你入啊...」係Ceci?定係Emily 同我講:「皇上... 我幫你吹啊,之後要比我先架。」

其他幾個女仔冇停下來,仍舊我在對我身體各敏感點進攻著。

「啊...等下...」我叫停佢地問:「你地愛我d咩?」

「皇上~我鐘意你好有男人味!」

「我愛你啊! 你好勁啊搞野,我鐘意比皇上你插我。」

「我唔知啊。 總之就係愛你。」

一連串情情塔塔既說話對我說愛我。

「你地出返去!」我下令佢地走。

全場女性都露出驚訝神色。

「走啊!全部走人啊!」我大怒!

轉眼之間女生都走光了!
年終一推
2019之前仲有無文呀響巴
2018最後一推
我今年唔會再推文
大家新年快樂🎉

文2019先有
2019啦!
新年快樂!
*本故事絕對只係亂寫一通。 文中所講既人物、情節與現實中人物如有雷同實屬巧合! 作者絕對係一個愛國人士!

《新婚的我搭上了鄰家少婦》- Season 2 

《第一百一十九章》

——————

「阿怡, alice, Jeffery, 仲有阿Ben! 你地4個唔洗再避開我,我會搵到你地! 你地識趣就乖乖地出般見我! 我保證你地唔會有事!」 我在看我拍攝既影片。

AI嚴密監控下都搵唔到佢地四個人,係無計可施之下,我唯有出此下策。

我知道唔應該係世人面前示弱,令人們認為ai唔係萬能。 但我真係好想搵到阿Ben 仲有阿媽,佢地係我係世上唯一可信既人。

阿怡就更加係我唔可以從去既愛人。

但佢地都選擇一一離我而去... 我已經擁有世上一切! 係世上最有權力既人! 佢地點解要避開我?

佢地好錯! 點會選擇離開我?

我一定要搵到佢地,我唔要佢地離開我。

「主人,發現世界上有唔同既地方有人反抗! 當中有唔少地下組織。 要唔要消滅?」初音AI問我。

「你決定啦...」我已經冇心機去理會反對我既地下組織,反正ai機械人會搞掂佢。「但記得睇清楚會唔會有佢地4個人係地下組織當中。」

我唯一擔心佢地係地方組織之中避我,之後比初音唔小心殺死咗。

每次發現有地下組織我都會暗暗高興,期望可以發現我想搵既人,不過只係換來一次又一次失望...

我開始心淡了。

「主人,報告! 已成功消滅幾個地下組織,幾個重要成員都公開處咗。冇發現阿怡等人。」

「唔... 再搵! 一定要搵到佢地!」我下令初音再幫我搵。

到底點解一直都搵唔到佢地...

我已經係要風得風要雨得雨既人,全世界都已經係我既。 但點解我就係搵唔到佢地...

日復日,不是接到有地下組織消息就係同唔同美女歡好。

飲食亦係頂級世界美食,有最新鮮既入口即融A5和牛、齒甲留香既白松露、鮮味可口既魚子醬、濃郁芬芳既鵝肝等等

但我好似好唔開心咁... 我好似有一種傷痛由內心深處散發出來...

「主人,你好耐冇外出,要唔要出去行下?」

「行...? 」 我自己一個行?

突然心口一痛...一陣孤單寂寞感覺隨之而湧出! 我想起藹儀...想起左同佢一陣快樂既日子。

雖然當時我冇權力,就活得好開心。 黎到依個空間,我雖想盡方法要點到未來,但最後都係被迫留低。

但我識左阿怡,我同佢好開心。 再加上社會上有好大自由度,令我同阿怡一齊生活得無比快樂。

到底點解...點解我依家擁有一切,就係冇左佢地...冇左友情、愛情...
響巴呢季表達既好似更加深層次d
成魔了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞